Coronamaatregelen

Coronavirus

Helaas hebben wij in verband met het Coronavirus maatregelen moeten nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar ook om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen. Gezien de maatregelen vanuit de overheid moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en wijzen u op onderstaande punten.

Compensatie in regionale bezorgkosten
Per 16-3-2020 hebben wij een compensatie gedaan in de bezorgkosten. Wij leveren regionaal binnen 48 uur tegen een aangepast tarief. Klik hier voor onze bezorgtarieven. Wij vragen u vriendelijk zoveel mogelijk gebruik te maken van onze bezorgdienst in plaats van ons bedrijf te bezoeken. 

Afhaalmagazijn
Ons afhaalmagazijn is tot nader bericht nog geopend op de normale openingstijden. Klik hier voor meer afhaalinfo.

Maandag tot en met vrijdag: 14.00 uur en 17.00 uur
Zaterdag: tussen 8.00 en 12.00 uur

 • Afhalen is alleen nog mogelijk na bestelling via onze webshop, en vooruitbetaling per IDEAL. 
 • Na bestelling zetten wij uw order klaar en ontvangt u van ons een bericht wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Vandaag besteld = de volgende werkdag afhalen tussen 14.00 en 17.00 uur. Klik hier voor meer afhaalinfo. 
 • De toegangspoort van ons bedrijf is gesloten. U plaatst uw auto op de lange parkeerstrook en kunt zich melden bij de belknop. Er komt zo snel mogelijk een medewerker om u te helpen.
 • Wij geven geen handen, en geven geen materiaal over om alle handcontact te vermijden.  
 • Onze logistieke mensen pakken een eventuele bon aan met handschoenen. Indien mogelijk laden zij de bestelling op uw aanhanger of (open) laadbak. Als het in uw auto geladen moet worden zetten zij de bestelling bij uw auto zodat u het zelf in kunt laden. Ze houden afstand van u.
 • Het toilet en de koffieautomaat zijn voor bezoekers gesloten helaas...

Advies, of samenstellen van een bestelling
Ons kantoor is gesloten voor bezoekers. Wilt u advies? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij doen dit momenteel alleen per mail, of telefonisch. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn met evt. foto's en beeldmateriaal. Het afhalen van een bestelling is pas mogelijk na bestelling en betaling.

Afleveren van uw bestelling
Met goede maatregelen kunnen wij gewoon uw bestellingen blijven afleveren! Wel zal de chauffeur wat handelingen anders uitvoeren dan normaal.

 • Het is tijdelijk niet meer mogelijk om te betalen aan onze chauffeur bij levering. 
 • De avond voor levering ontvangt u van ons net als normaal een tijdsindicatie van levering
 • Bij aankomst belt de chauffeur aan, maar neemt weer afstand van uw voordeur, en zal bij opendoen geen hand geven
 • De chauffeur lost de materialen op een bereikbare plaats en controleert uw bestelling. Bij uw akkoord noteert hij uw naam en maakt een foto van de pakbon en uw bestelling. U hoeft zelf geen handtekening te plaatsen
 • De chauffeur groet u op afstand, de koffie slaan we voorlopig even af...

Wij volgen dagelijks de nieuwe adviezen van de overheid en passen onze maatregelen waar nodig aan. Door op tijd maatregelen te nemen dragen we er samen aan bij om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip!

Wij hopen van harte dat u niet te maken krijgt met het Coronavirus en wensen u sterkte in deze moeilijke tijd!