Zomervakantie 2021 & Coronamaatregelen

ZOMERVAKANTIE 2021  

In verband met de huidige marktsituatie, veel vraag, maar ook schaarste hebben wij besloten om met ons hele team tegelijk vakantie te houden van zaterdag 31 juli tot en met zaterdag 21 augustus. Er is al een lange periode erg veel van onze mensen gevraagd. Het is dus geen optie om het team voor een langere periode ook nog eens op te splitsen. Gezien de marktomstandigheden is volledige sluiting de beste optie, zodat wij na de vakantieperiode weer met fris team voor u klaar staan. Om ongemakken te voorkomen geven wij dit tijdig aan, dus gelieve rekening te houden met onderstaande:

- Bestellingen geplaatst voor dinsdag 27 juli 2021 worden dezelfde week nog uitgeleverd, of uiterlijk begin de week erop door onze extern transporteur
- Afhalen is mogelijk op vrijdag 30 juli, mits uiterlijk besteld voor donderdag 29 juli 16.00 uur.
- Zaterdag 31 juli tot en met zaterdag 21 augustus: GESLOTEN
- Maandag 23 augustus: Uw bestelling wordt verwerkt, en wij zijn weer bereikbaar voor uw vragen!

Online bestellen is uiteraard gewoon mogelijk tijdens de vakantieperiode. Bestellingen worden op volgorde van ordernummer verwerkt vanaf maandag 23 augustus. Is er voldoende materiaal op voorraad? Wacht niet te lang met uw bestelling te plaatsen, voor of tijdens de vakantieperiode. Dit i.v.m. de schaarste... 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

 

 

CORONAVIRUS (Laatste update 28 juni 2021)

Helaas hebben wij in verband met het Coronavirus maatregelen moeten nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar ook om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen. Gezien de maatregelen vanuit de overheid moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en wijzen u op onderstaande punten. Wij zullen deze ook strikt handhaven. 

Wij vragen u vriendelijk zoveel mogelijk gebruik te maken van onze bezorgdienst.

Het afhalen van materialen is gewoon mogelijk volgens ons vaste systeem, na online bestelling. Wel wijzen wij u graag op onderstaande regels om verspreiding van het virus tegen te gaan. Klik hier voor de standaard afhaalinformatie. 

  • De toegangspoort van ons bedrijf is gesloten. U plaatst uw auto op de lange parkeerstroken en kunt zich melden bij de belknop. Zijn er mensen voor u? Wacht zoveel mogelijk in/bij uw vervoermiddel. Er komt zo snel mogelijk een medewerker om u te helpen.
  • Wij geven geen handen, en geven geen materiaal over om alle handcontact te vermijden. Houd afstand van onze heftruckchauffeurs!  
  • Onze logistieke mensen pakken een eventuele bon aan met handschoenen. Indien mogelijk laden zij de bestelling op uw aanhanger of (open) laadbak. Als het in uw auto geladen moet worden zetten zij de bestelling bij uw auto zodat u het zelf in kunt laden. Ze houden afstand van u.
  • Het toilet en de koffieautomaat zijn voor bezoekers gesloten helaas...

Advies, of samenstellen van een bestelling
Los van het coronavirus hebben wij als groothandel geen showtuin of vrij toegankelijk magazijn om materialen uit te zoeken of te bekijken. 

Afleveren van uw bestelling
Met goede maatregelen kunnen wij gewoon uw bestellingen blijven afleveren! Wel zal de chauffeur wat handelingen anders uitvoeren dan normaal.

  • Het is tijdelijk niet meer mogelijk om te betalen aan onze chauffeur bij levering. 
  • De avond voor levering ontvangt u van ons net als normaal een tijdsindicatie van levering
  • Bij aankomst belt de chauffeur aan, maar neemt weer afstand van uw voordeur, en zal bij opendoen geen hand geven
  • De chauffeur lost de materialen op een bereikbare plaats en controleert uw bestelling. Bij uw akkoord noteert hij uw naam en maakt een foto van de pakbon en uw bestelling. U hoeft zelf geen handtekening te plaatsen
  • De chauffeur groet u op afstand, de koffie slaan we voorlopig even af...

Wij volgen dagelijks de nieuwe adviezen van de overheid en passen onze maatregelen waar nodig aan. Door op tijd maatregelen te nemen dragen we er samen aan bij om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip!

Wij hopen van harte dat u niet te maken krijgt met het Coronavirus en wensen u sterkte in deze moeilijke tijd!