Coronamaatregelen

CORONAVIRUS (Laatste update donderdag 1 april 15.00 uur)

Helaas hebben wij in verband met het Coronavirus maatregelen moeten nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar ook om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen. Gezien de maatregelen vanuit de overheid moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en wijzen u op onderstaande punten. Wij zullen deze ook strikt handhaven. 

Wij vragen u vriendelijk zoveel mogelijk gebruik te maken van onze bezorgdienst.

Het is mogelijk om bestellingen af te halen, maar uitsluitend na online bestelling en bevestiging. Klik hier voor meer afhaalinfo.

Vrijdag: tussen 10.00 en 12 uur & 13.30 uur en 17.00 uur
Zaterdag: tussen 8.00 en 12.00 uur

 • Afhalen is alleen mogelijk na bestelling via onze webshop, en vooruitbetaling per IDEAL. 
 • Draag bij het afhalen van uw bestelling, buiten het voertuig een mondkapje
 • Kom zoveel mogelijk alleen, mits u hulp nodig heeft om uw bestelling in te laden
 • Na bestelling zetten wij uw order klaar en ontvangt u van ons een bericht wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Klik hier voor meer afhaalinfo. 
 • De toegangspoort van ons bedrijf is gesloten. U plaatst uw auto op de lange parkeerstroken en kunt zich melden bij de belknop. Zijn er mensen voor u? Wacht zoveel mogelijk in uw vervoermiddel. Er komt zo snel mogelijk een medewerker om u te helpen.
 • Wij geven geen handen, en geven geen materiaal over om alle handcontact te vermijden. Houd afstand van onze heftruckchauffeurs!  
 • Onze logistieke mensen pakken een eventuele bon aan met handschoenen. Indien mogelijk laden zij de bestelling op uw aanhanger of (open) laadbak. Als het in uw auto geladen moet worden zetten zij de bestelling bij uw auto zodat u het zelf in kunt laden. Ze houden afstand van u.
 • Het toilet en de koffieautomaat zijn voor bezoekers gesloten helaas...

Advies, of samenstellen van een bestelling
Ons kantoor is gesloten voor bezoekers. Wilt u advies? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij doen dit momenteel alleen per mail, of telefonisch. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn met evt. foto's en beeldmateriaal. Het afhalen van een bestelling is pas mogelijk na bestelling en betaling.

Afleveren van uw bestelling
Met goede maatregelen kunnen wij gewoon uw bestellingen blijven afleveren! Wel zal de chauffeur wat handelingen anders uitvoeren dan normaal.

 • Het is tijdelijk niet meer mogelijk om te betalen aan onze chauffeur bij levering. 
 • De avond voor levering ontvangt u van ons net als normaal een tijdsindicatie van levering
 • Bij aankomst belt de chauffeur aan, maar neemt weer afstand van uw voordeur, en zal bij opendoen geen hand geven
 • De chauffeur lost de materialen op een bereikbare plaats en controleert uw bestelling. Bij uw akkoord noteert hij uw naam en maakt een foto van de pakbon en uw bestelling. U hoeft zelf geen handtekening te plaatsen
 • De chauffeur groet u op afstand, de koffie slaan we voorlopig even af...

Wij volgen dagelijks de nieuwe adviezen van de overheid en passen onze maatregelen waar nodig aan. Door op tijd maatregelen te nemen dragen we er samen aan bij om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip!

Wij hopen van harte dat u niet te maken krijgt met het Coronavirus en wensen u sterkte in deze moeilijke tijd!