Met een kant en klaar haag behoort het eindeloos wachten tot je haag eindelijk is dichtgegroeid tot de verleden tijd. Je kunt na het plaatsen van deze hagen meteen van optimale privacy genieten. Steeds meer mensen kiezen voor deze groene oplossing. Wil je ook wat anders dan een traditionele houten schutting? Dan ben je hier op het juiste adres. We vertellen je hier meer over kant en klaar hagen zodat jij kan bepalen of dit bij jou en je tuin past.

Kant en klaar haag: wat zijn de mogelijkheden

Als er één plant geschikt is voor het maken van kant en klaar hagen, dan is het wel de Hedera. Je kent deze plant misschien beter onder de benaming ‘klimop’. Er bestaan echter verschillende soorten Hedera. Zo kun je bij De Jong Hout & Staalhandel een kant en klare Hedera Helix Woerner bestellen. Deze klimop groeit snel en is uitstekend bestand tegen ziektes. Deze haag zal het overal dan ook goed doen. Als je aan de kust woont is het verstandig om een kant en klaar haag met Hedera Hibernica te kiezen. Dit type klimop kan namelijk beter tegen de zeelucht. Verder beschikt deze plant over dezelfde eigenschappen: hij groeit snel en is uitstekend bestand tegen ziektes. Als jij graag het gehele jaar jouw tuin groen wil hebben, kies je het beste voor de kant en klaar hagen van De Jong Hout & Staalhandel.

Voordelen van een kant en klaar haag

Een kant en klaar haag is een handige oplossing voor mensen die snel een groene afscheiding willen creëren in hun tuin. In plaats van te wachten op de groei van een nieuwe haag, kunnen kant en klare hagen direct geplaatst worden. De hagen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er voor elke tuin wel een geschikte haag te vinden is. Het plaatsen van een kant en klaar haag is relatief eenvoudig en kan door de meeste mensen zelf gedaan worden. Een groot voordeel van een kant en klaar haag is dat de afscheiding direct privacy biedt en bescherming tegen de wind. Daarnaast kan een haag bijdragen aan de groene en natuurlijke uitstraling van de tuin. Het onderhoud van een kant en klaar haag is vergelijkbaar met dat van een gewone haag. Regelmatig snoeien is nodig om de haag in vorm te houden en ervoor te zorgen dat deze gezond blijft.

Kant en klaar haag kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Heb je besloten om zelf je kant en klaar haag te planten? Wij bieden je alle nodige materialen zoals een montagehandleiding, bevestigingsmaterialen en een kant en klaar Hedera schutting. Bestel gemakkelijk en snel de onderdelen die jij nodig hebt in onze webshop. Heb je meer hulp nodig? Via onze klantenservice zijn wij goed bereikbaar, maar ook via ons e-mailadres of het contactformulier op de website kan je contact met ons opnemen. Waar wacht jij nog op? Begin nu met het plaatsen van jouw hout beton schutting met de producten van De Jong Hout & Staalhandel!