Kant en Klaar haag - Montage handleiding

Het plaatsen van Kant en Klaar hagen is heel eenvoudig:

1. U graaft een sleuf waar de haagbak in past, dit moet ongeveer 30 cm breed en 20/25 cm. diep zijn. De bovenkant van de bak moet net 1 cm onder de grond verdwijnen.
2. U plaatst daarna eerst de palen met een hart op hart afstand van 130 cm. (voor de hagen van 120 cm.) in een mooie rechte lijn. Voor de hagen van 100 cm breed stelt u de palen 110 cm hart op hart.
3. Daarna plant u de hagen tussen de palen, zorg wel voor goede grond bij en onder de Kokos bak van de haag, vul daarna de haag goed aan met goede tuinaarde. Zorg er dus voor dat er geen zand onder of rondom uw bak zit! Als u ons eigen merk Kant en Klaar haag plant, dient eerst de 2-delige kunststof bak te verwijderen.
4. Monteer daarna de beugels aan de binnenkant van de schuttingpalen. Daarna klikt u de beugels aan het raster van de haag.
5. Stamp de grond rondom de haag nog goed aan en geef de haag zeker in het voorjaar en zomer voldoende water.
6. U kunt meteen genieten van een prachtige, groene afscheiding.

De Kant en Klaar hagen zijn makkelijk zelf in hoogte of lengte in te korten door het gebruik van een ijzerzaag, slijptol of betonschaar.

De kant en klaar hagen hebben een werkende breedte van 130 cm inclusief de palen.

Wat u verder moet weten voor u bestelt: 

- Hoogte van de haag
- De soort haag
- Aantal haagelementen
- Aantal en soort palen
- Aantal beugels voor de bevestiging
- Aflever en faktuuradres

Als u er niet uitkomt, twijfelt over uw hoeveelheden of andere vragen heeft, bel ons gerust of mail naar [email protected]