Alles voor je schuttingdeur vind je bij De Jong Hout & Staalhandel. Van de schuttingdeuren zelf tot het frame, het beslag en de bevestigingsmaterialen. Uiteraard allemaal in stijl met de rest van ons assortiment. Het is dus allemaal perfect af te stellen op jouw schutting of tuinafscheiding. Bekijk ons complete aanbod en maak je keuze!

Waarom een schuttingdeur?

Niet voor elke tuin is een deur nodig, maar natuurlijk wel als je toegang wil tot je tuin via bijvoorbeeld een tuinpad. Ook kan het zijn dat je een doorgang maakt naar de tuin van je buren. Let bij het aanschaffen van een schuttingdeur in ieder geval op de breedte van de deur. Wil je er met je fiets of grasmaaier doorheen, dan moet de deur ook breed genoeg zijn. Daarom heb je de keuze uit meerdere breedtes en ook hoogtes voor je schuttingdeur.

Groot assortiment tuindeuren

Zoals gezegd hebben we voor elke schutting die we aanbieden ook een bijpassende tuindeur. Bovendien vind je bij ons niet alleen deuren, maar ook complete poorten. Handig voor je oprit! Een tuindeur kan daarnaast compleet afschermen, of een opening laten aan boven en onderkant, net wat jij mooi vindt!

Schuttingdeur frame

Je kunt je tuindeuren kant-en-klaar bij ons bestellen, maar het kan ook zijn dat je er een eigen twist aan wil geven. In dat geval bestel je een deurframe. Je kunt hier dan zelf naar eigen smaak planken op plaatsen om een schuttingdeur te realiseren. Deze stalen frames bieden in ieder geval al de stevigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Je moet alleen zelf nog even aan de slag om het mooi compleet te maken.

Tuindeurbeslag

En dan is het vervolgens ook wel prettig als je je schuttingdeur kunt openen en ook op slot kunt doen. Daarvoor kun je bij ons ook losse deurbeslagen bestellen, inclusief slot en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zo weet je zeker dat niemand zomaar je tuin betreedt!

Zelf aan de slag met een schutting met deur

Kies je dus voor het deurframe en het losse deurbeslag? Dan kun je zelf aan de slag met je schuttingdeur. Als je een beetje handig bent, moet dit zeker lukken! Heb je toch nog vragen, of kun je wel een paar tips van ons gebruiken? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder!

Meer weten of tips nodig?

Voor meer informatie over onze schuttingdeuren kun je terecht bij onze klantenservice. Weet je al precies wat je nodig hebt? Dan bestel je gemakkelijk via onze webshop. Je ziet dan ook gelijk wanneer je je schuttingdeur kunt verwachten!