Schroeven, nagels en pluggen

Filters
19 ProductenPagina 1 van 1

Bij De Jong Hout & Staalhandel begrijpen we dat het vinden van de juiste schroeven een belangrijk onderdeel is van elk project. Met ons uitgebreide assortiment, hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies helpen we je graag om de perfecte schroeven te vinden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op, en laat ons je begeleiden naar de beste bevestigingsoplossing voor jouw project.

Materiaal spijker

Schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en coatings, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Voor algemene toepassingen zijn verzinkte stalen schroeven een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en corrosiebestendigheid. RVS (roestvrij staal) varianten zijn ideaal voor buitentoepassingen, omdat ze bestand zijn tegen roest en corrosie. Daarnaast zijn er ook speciale coatings beschikbaar, zoals zwart verzinkt, die extra bescherming bieden en de levensduur verlengen.

Lengte en diameter schroef

Bij het kiezen van de juiste schroef is het essentieel om de juiste lengte en diameter te overwegen. De lengte moet voldoende zijn om het materiaal stevig te bevestigen zonder aan de andere kant uit te steken. De diameter moet passen bij de dikte van het materiaal. Bij De Jong Hout & Staalhandel hebben we een breed assortiment met verschillende lengtes en diameters, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden.

Welke pluggen bij welke schroeven?

Bij het kiezen van de juiste pluggen voor schroeven is het belangrijk om rekening te houden met het type, het materiaal van de ondergrond en de belasting die de schroef moet dragen. Hier zijn enkele richtlijnen om je te helpen:

- Houten ondergrond: Voor schroeven in houten ondergronden heb je meestal geen plug nodig. De schroef kan direct in het hout worden gedraaid voor een stevige bevestiging.
- Betonnen/metselwerk ondergrond: In betonnen of metselwerk ondergronden heb je wel een plug nodig. Het type plug dat je kiest, hangt af van de diameter en het gewicht dat de schroef moet dragen. Voor lichte belastingen en kleinere schroefjes kun je kiezen voor een kunststof plug. Voor zwaardere belastingen en grotere zijn nylon of metalen pluggen zoals spreidpluggen geschikter.
- Gipsplaat/plaatmateriaal: Voor schroefjes in gipsplaat of ander plaatmateriaal zijn er speciale varianten beschikbaar, zoals hollewand- of gipsplaatpluggen. Deze varianten van een plug hebben een breder oppervlak en bieden een stevige grip in het plaatmateriaal.

Schroeven kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Schroeven kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!