Picknicktafels

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Picknicktafels

Een picknicktafel zie je terug in heel veel particuliere tuinen, maar ook bij restaurants, of in de openbare ruimte. Heb jij nog geen picknicktafel in je tuin, of ben je op zoek naar een nieuw? Schaf hem aan bij de Jong! Wij hebben een groot assortiment picknicktafels van klein, tot heel groot! Vierkant, rond en speciale kinderpicknicktafels. Die zijn qua maatvoering speciaal afgesteld voor een kind, dus de juiste hoogte en breedte om makkelijk te kunnen gaan zitten. Zo hebben ook de kids een eigen plekje in de tuin tijdens de heerlijke zomerse barbecues!

Houten picknicktafel

Bij de Jong Handelsonderneming ben je op het juiste adres voor een houten picknicktafel. Wij hebben picknicktafels in diverse houtsoorten zoals geïmpregneerd vurenhout, hardhout en Douglas hout. Tafels met losse bankjes, vaste opstellingen en picknicktafels met opklapbare zittingen. Het kan allemaal! Zo kun jij bepalen welke picknicktafel het beste past op jouw terras. Een houten picknicktafel heeft af en toe wat onderhoud nodig natuurlijk. Reinig ze af en toe met onze universele reiniger voor hout en composiet. Dit voorkomt de ergste aanhechting van vuil en algen. Het is uiteraard fijn als je lang kunt genieten van de houten picknicktafel. Een hardhouten picknicktafel kun je met regelmaat behandelen met een hardhout olie. Zo geniet je langer van de mooie warme kleur van hardhout en gaat hij nog langer mee!

Goedkope picknicktafel bestellen

Bestel jouw nieuwe picknicktafel voor een scherpe prijs bij de Jong Handelsonderneming en krijg hem snel geleverd! Heb je meer picknicktafels nodig als zakelijke klant voor de inrichting van het nieuwe terras? Profiteer dan van de staffelkortingen bij afname van meerdere stuks op de hardlopende modellen. 

Als je zelf handig bent kun je uiteraard ook zelf je picknicktafel of houten tuinmeubelen maken van bijvoorbeeld Douglas hout. We raden dan wel geschaafd douglas hout aan zodat je geen last hebt van splinters en scherpe hoeken. 

Heeft u nog een vraag over onze picknicktafels? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag om de juiste keuze te maken!