Steellook glaswand

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Steellook glaswand

Steellook glaswanden zijn trendy! Je ziet deze toegepast worden in veel buitenverblijven. Steellook kozijnen geven je buitenverblijf een exclusieve, moderne look. Dankzij het glas heb je een mooi uitzicht over je tuin en zit je beschut. Vanaf de buitenkant ziet het er authentiek uit.

Steellook kozijnen

Stoere, zwarte steellook kozijnen van hout. De kozijnen lijken van staal, maar zijn van hout. Dit effect wordt bereikt door te werken met slanke houten profielen, speciale opbouwstukken en een zwarte coating. De steellook kozijnen zijn daarmee een mooi alternatief op echte stalen kozijnen.

Steellook glaswand in je buitenverblijf

Zowel mooi in een strak industrieël verblijf, als bij een minimalistisch klassiek gebouw. De verschillende soorten modules geven je een brede keuze tot vormgeving. De modules zijn verkrijgbaar met verschillende aantallen roedes, die je vrij qua maatvoering toe kunt passen. Wie kiest voor steellook glaswanden kiest voor elegante en tijdloze ramen. Deze vaste wandmodules zijn perfect te combineren met onze steellook ramen en deuren.