Douglas behandelen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Douglas hout behandelen

Wanneer u een mooie constructie heeft gemaakt van Douglas hout wilt u daar natuurlijk zolang mogelijk van genieten. De Jong Hout en Staalhandel heeft diverse middelen in het assortiment van gerenommeerde merken zoals Tenco en Remmers om uw hout te reinigen of te behandelen. Door het Douglas hout te behandelen zorgt u voor vertraging van het verouderingsproces van het hout.

Douglas hout beitsen

Met Remmers Hout ontgrijzer haalt u de originele kleur van het douglas hout weer terug. Met Remmers HK-lazuur Douglas brengt u een mooie, UV bestendige Douglas kleur aan. Met de Tenco Houtcoat zwart, of Remmers Induline GW-310 kunt u uw Zweeds Rabat, of potdekselplanken voorzien van een extra dekkende, zwarte laag voor jarenlang plezier. 
Het is ook mogelijk om het Douglas hout te beitsen in transparant of zwart. Van de merken Remmers en Tenco zijn verschillende artikelen op voorraad.

Douglas behandelen? Koop bij De Jong Houthandel

Wilt u uw Douglas behandelen? Bij De Jong Hout en Staalhandel koopt u eenvoudig online wat u nodig heeft voor de behandeling en verduurzaming van uw Douglas hout. Naar keuze laat u uw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of u kunt het zelf ophalen bij ons magazijn in Achterberg. Meer weten over de beste behandeling van Douglas hout? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.