Naast het assortiment douglas hout, schuttingen, tuinhout en vlonderplanken hebben wij ook een divers assortiment bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen in ons assortiment zoals schroeven, poortbeslag, paalhouders en buitenbeits. Op deze manier kunnen wij jou een totaalpakket bieden! Je krijgt al je benodigde materialen in 1 levering thuis bezorgd en je kunt meteen aan de slag!

Schroeven

Schroeven hebben wij in diverse soorten en afmetingen. Voor het bevestigen van zweeds rabat hebben wij een speciale potdekselschroef met zwarte kop. Zo kun je deze planken bevestigen zonder dat je de schroef bij hoeft te werken met een zwarte verf. Voor het bevestigen van planken schuttingplanken op onze tuindeurframes hebben wij zelftappers, ook eventueel voorzien van een zwarte kop. Vlonderplanken kun je weer perfect bevestigen met onze speciale vlonderschroeven. Voor de zware klussen, zoals het bevestigen van douglas 150 x 150 palen hebben we sterke tellerkopschroeven in het assortiment. Kort samen gevat, naast de standaard spaanplaatschroef hebben wij voor iedere klus een passende schroef!

Tuinbeslag

Naast schroeven hebben wij ook een divers assortiment tuinbeslag, zoals bevestigingsmaterialen voor een schutting. Een hardloper in het tuinbeslag is het bevestigingsmateriaal voor gaaspanelen voor het maken van een betongaas schutting. Voor deze schutting hebben wij diverse paneelklemmen in het assortiment. Met een paneelklem bevestig je eenvoudig een gaaspaneel of bouwstaalmatten aan houten schuttingpalen. Voor een kant en klare hedera schutting hebben wij ook speciale bevestigingsbeugels om de klant en klaag haag op de juiste manier te bevestiging met voldoende afstand van de palen. Kortom een divers assortiment tuinbeslag om jouw klus te klaren! Zo plaats je eenvoudig je eenvoudig jouw nieuwe hout beton schutting, of groene tuinafscheiding!

Paalhouders

Voor het plaatsen van schuttingpalen zonder direct grondcontact hebben wij een paalhouders, ook wel paalpunthouders genoemd in het assortiment. Wij hebben deze voor palen van 7 x 7, 9 x 9, 10 x 10, 12 x 12 en 15 x 15 cm. Een paalhouder is eenvoudig te plaatsen, daarvoor zien een aantal opties. Je kunt de paalpunthouder gewoon rechtstreeks in de grond plaatsen. Dit is de snelste manier, maar wanneer wat meer stevigheid nodig is dan is het aan te raden hem in de beton te plaatsen. Je graaft een gat waar de paal moet komen. In dit gat stort je een zak snelbeton waar je uiteindelijk de paalhouder in stelt. Als dit is uitgehard heb je een stevig bevestigingspunt voor je schuttingpaal!

Heb je een vraag over onze bevestigingsmaterialen en ijzerwaren, of twijfel je of je het juiste bevestigingsmateriaal hebt gekozen voor jouw klus? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag!