Composiet schutting

Filters
29 ProductenPagina 1 van 2

Composiet schuttingen

Je bent misschien al van plan een vlonder te maken van composiet vlonderplanken en zou dit het liefst nog combineren met een composiet schutting! Dat is uiteraard mogelijk! Bij de Jong bestel je net zo gemakkelijk je schutting als vlonder in composiet. Wij verkopen uitsluitend composiet schuttingen van het Nederlandse merk Elephant, die voorzien zijn van 10 jaar garantie! De kwaliteit van deze producten heeft zich door de jaren heen bewezen en dat vinden wij belangrijk. Wij willen u waarschuwen voor onbekende merken van Chinese fabrikanten die worden aangeboden zonder garantie. 

Ons assortiment composiet schutting bestaat uit een aantal verschillende modellen, met palen, bevestigingsmaterialen en poortdeuren. Deze bezorgen we door geheel Nederland en België, gemiddeld binnen een week tenzij anders bij het product vermeld. Sommige artikelen, zoals zeldzame passtukken leveren wij op bestelling. In dat geval zal het maximaal 2 weken duren voor je de bestelling compleet in huis hebt. 

Voordelen van Composiet t.o.v. een houten schutting

Het voordeel van composiet is dat het erg kleurvast is en nagenoeg onderhoudsvrij. Het heeft het geen last van noesten, of scheurvorming zoals bij houten tuinschermen. Daarnaast is een composiet schutting erg kindvriendelijk, gezien je geen last hebt van splinterend materiaal. Schoonmaken is het enige wat je af en toe moet doen bij een composiet schutting, maar het heeft geen jaarlijkse olie, of laklaag nodig. Als je de schutting regelmatig schoonmaakt hebben mos en schimmels geen kans op de composiet schutting. Bekijk ook eens onze houten tuinschermen zoals de hardhouten schutting, douglas schutting of geïmpregneerde schutting en kijk wat het beste bij jou en je tuin past. 

Verschillende afmetingen composiet schuttingen

Wij hebben diverse uitvoeringen composiet schuttingen in het assortiment. De meest populaire composiet schutting is de Elephant Forte composiet schutting met aluminium kader. Deze schermen zijn geheel zichtdicht en hebben een fraai, modern uiterlijk. Daarnaast hebben we ook de traditionele planken schermen, de Elephant Design schermen. Dit zijn de welbekende plankenschermen die bevestigd zijn op aluminium tussenliggers. De schermen zijn leverbaar in de bekende afmetingen van 180 x 180 cm, maar ook passtukken van 90 x 180 cm en afbouwschermen, schuin aflopend van 180 naar 90 cm. Uiteraard zijn er ook bijpassende deuren verkrijgbaar per type schutting. 

Composiet of aluminium schuttingpalen

Uiteraard hebben wij ook mooie schuttingpalen die passen bij een composiet schutting. Bij composiet tuinschermen wordt veel gebruik gemaakt van een composiet schuttingpaal, een aluminium schuttingpaal, of een antraciet aluminium schuttingpaal. Dit maakt de hele schutting 1 strak geheel gezien de palen in exact de zelfde kleuren leverbaar zijn. Bovendien zijn schuttingpalen van aluminium of composiet super duurzaam en hebben geen last van de minder eigenschappen van hout zoals kromtrekken, of scheuren.

Composiet schutting bestellen

Een composiet schutting bestel je gemakkelijk en snel bij dejonghandelsonderneming.nl! Gegarandeerd een kwaliteitsproduct, professioneel bij jou thuis geleverd door. Onze eigen chauffeur komt de schutting netjes afleveren met zijn meeneemheftruck en zet hem zo dicht mogelijk bij de plaats waar u hem hebben wilt. Twijfelt u nog? Neem gerust contact op met 1 van onze medewerkers!