Wapeningskorven t.b.v. betonbalk B40 x H50 cm

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Wapeningskorven

Funderingskorven t.b.v. een beton funderingsbalk met een breedte van 40 cm en een hoogte van 50 cm. De prefab wapeningskorven worden standaard gemaakt op basis van een betondekking van 3.5 cm rondom, dus 7 cm kleiner. Deze betondekking is vrijwel overal toepasbaar en voldoende.

Wapening Wapeningskorven

De korven zijn uitgevoerd met een hoofdwapening van Ø12. De hoofdwapening en flankwapening in de korven kunt u eenvoudig koppelen door middel van koppelstaven. De standaard wapeningskorven zijn snel, of uit voorraad leverbaar.

Wapeningskorf op maat bestellen?

Het voordeel van onze standaard wapeningskorf is dat ze snel leverbaar zijn en laagdrempelig te bestellen. Vanaf 2022 is het echter ook mogelijk om maatwerk te bestellen via de 'online' buigcentrale van ons onderdeel de Jong Wapeningsstaal! Bij Bouwstaalmatten.nl besteld u eenvoudig uw betonstaal op maat:

- Wapeningskorven op maat
Betonijzer op maat
Poerwapening op maat
-
Stek- en haarspeldkorven op maat
-
Bouwstaalmatten op maat

Toepassing Wapeningskorven

De Standaard Wapeningskorf  is een prefab korf voor het wapenen van funderingsbalken. De wapeningskorf is leverbaar voor funderingskisten met een afmeting van 300x400, 300x500, 350x400, 350x500 en 400x500mm. De korven zijn eenvoudig te plaatsen: vlechten op het werk wordt sterk gereduceerd tot slechts het onderling koppelen van de korven door middel van koppelstaven.
De Standaard Wapeningskorf wordt als kant en klare wapening toegepast in de EPS bekisting, of de traditionele houten bekisting. Deze wapeningskorven zijn ideaal voor kleinere projecten en zijn uit voorraad leverbaar inclusief koppelwapening en afstandhouders.

Bekijk onze digitale handleiding!