Wapeningskorven t.b.v betonbalk B30 x H40 cm

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Wapeningskorven

Funderingskorven t.b.v. een beton funderingsbalk met een breedte van 30 cm en een hoogte van 40 cm. De prefab wapeningskorven worden standaard gemaakt op basis van een betondekking van 3.5 cm rondom, dus 7 cm kleiner. Deze betondekking is vrijwel overal toepasbaar en voldoende.

Wapening wapeningskorven

Standaard zijn de korven gewapend in Ø8, of Ø12. De hoofdwapening en flankwapening in de korven kunt u eenvoudig koppelen door middel van koppelstaven. De standaard wapeningskorven zijn snel, of uit voorraad leverbaar.

Wapeningskorf op maat bestellen?

Het voordeel van onze standaard wapeningskorf is dat ze snel leverbaar zijn en laagdrempelig te bestellen. Vanaf 2022 is het echter ook mogelijk om maatwerk te bestellen via de 'online' buigcentrale van ons onderdeel de Jong Wapeningsstaal! Bij Bouwstaalmatten.nl besteld u eenvoudig uw betonstaal op maat:

- Wapeningskorven op maat
- Betonijzer op maat
- Poerwapening op maat
- Stek- en haarspeldkorven op maat
-
Bouwstaalmatten op maat

Toepassing Wapeningskorven

De Standaard Wapeningskorf is een prefab korf voor het wapenen van funderingsbalken. De wapeningskorf is leverbaar voor funderingskisten met een afmeting van 300x400, 300x500, 350x400, 350x500 en 400x500mm. De korven zijn eenvoudig te plaatsen: vlechten op het werk wordt sterk gereduceerd tot slechts het onderling koppelen van de korven door middel van koppelstaven. De Standaard Wapeningskorf wordt als kant en klare wapening toegepast in de EPS bekisting, of de traditionele houten bekisting. Deze wapeningskorven zijn ideaal voor kleinere projecten en zijn uit voorraad leverbaar inclusief koppelwapening en afstandhouders.

Bekijk onze digitale handleiding!