Zwarte schutting

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Eén van de trends in tuinen en woonstijlen is een zwarte schutting. Het geeft een rustige en strakke uitstraling. Is dit een mooi project voor jouw tuin? Dan ben je hier op de juiste plek voor meer informatie over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. We geven je ook tips voor de beste materialen. Daarbij vertellen we ook waar je op moet letten om tot het mooiste eindresultaat te komen. Lees hier gauw verder en bestel alle materialen gemakkelijk online.

De trend van zwart tuinhout en zwarte schuttingen

Projecten met zwart tuinhout zijn momenteel erg populair. Dit is een reflectie van wat we vandaag de dag zien op het gebied van woonstijlen. Misschien is het je al opgevallen dat vooral de afwisseling tussen zwart en wit of tussen antraciet en wit steeds vaker terugkomt in nieuwe woningen of bij woningrenovaties. Vervolgens willen deze huiseigenaren ook graag hun tuin aanpassen op de stijl van hun woning. De keuze voor een zwarte schutting is dan zo gemaakt. Eigenlijk staat deze kleur schutting altijd mooi. Het contrasteert bijvoorbeeld mooi met het groen in de tuin.

Wat heb je nodig voor een zwarte schutting?

Houd je van de uitstraling van hout, maar wil je wel graag een zwarte schutting? Dat is geen probleem. Bij De Jong Hout & Staalhandel vind je prachtige houten tuinschermen waarmee je een schutting kunt bouwen. Er zijn onder meer modellen die zwart zijn gespoten. Het mooie aan deze zwart gespoten tuinschermen is dat je wel gewoon de houtstructuur blijft zien, waardoor die unieke uitstraling van hout bewaard blijft. Deze schermen hebben dankzij deze zwarte coating een lange levensduur, zodat je jarenlang plezier hebt van je houten schutting. Vergeet niet om voor de afwerking van je zwarte schutting ook zwarte afdeklatten te bestellen. Daarmee maak je van je schutting een mooi geheel.

Waar moet je op letten?

We benadrukten hierboven al dat een zwarte schutting eigenlijk in elke tuin mooi staat. Echter krijgen we vaak de vraag of de zwarte kleur de tuin niet kleiner doet lijken. Iedereen houdt natuurlijk van een lekker ruime tuin. Zwart is inderdaad een kleur die een ruimte optisch kleiner kan maken. Je hoeft je er echter niet door tegen te laten houden om toch voor zwarte tuinschermen te kiezen. Je kunt in dat geval je zwarte schutting bijvoorbeeld voorzien van lichte palen, denk aan betonpalen van lichtgrijs of misschien wel aan witte houten palen. Daarmee licht je je schutting op, waarmee je een bedrukkende sfeer in een kleine tuin voorkomt. Hieronder hebben we nog meer goede tips voor je.

Combineer je schutting met groen en gaaspanelen

Ben je bang dat een zwarte schutting je tuin kleiner doet lijken? Dan zijn er nog meer goede ideeën om het geheel wat ‘luchtiger’ te maken. Je kunt bijvoorbeeld de zwarte tuinschermen afwisselen met gaaspanelen. Daarmee maak je je tuin ruimtelijker. Wil je wel voldoende privacy houden? Dan kun je deze gaaspanelen laten begroeien met klimop planten of andere mooie planten en bloemen die je aanspreken. Dit geeft een schitterend effect. Wil je niet wachten totdat het gaaspaneel is dichtgegroeid? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt bij De Jong Hout & Staalhandel namelijk ook kant-en-klare Hedera hagen kopen.

Een lage zwarte tuinafscheiding

Misschien wil je wel een tuinafscheiding, maar wil je niet dat je volledige uitzicht wordt geblokkeerd? Dan vind je in de webwinkel van De Jong Hout & Staalhandel ook houten tuinschermen voor het plaatsen van een lage zwarte schutting. Misschien wil je graag een gedeeltelijk hoge schutting met een verloop naar een lager gedeelte? Dit is bijvoorbeeld een goede oplossing als afscheiding tussen twee opritten. Ook daarmee kan deze webwinkel je van dienst zijn. Je kunt hier zowel zwarte tuinschermen van 180 cm hoog als zwarte tuinschermen van 90 cm hoog online bestellen. Ook een tuinscherm in het zwart met een verloop van 180 cm naar 90 cm vind je in het assortiment.

Gemakkelijk online tuinhout bestellen

De tijd dat je voor al je klus- en bouwmaterialen langs diverse bouwmarkten moest afreizen, is verleden tijd. Ook zelf slepen met materialen van de bouwmarkt naar huis is niet meer nodig. Je kunt gewoon thuis online een zwarte schutting kopen. Niet alleen zwarte tuinschermen, maar ook schuttingpalen, betonplaten, betonpoeren, bevestigingsmaterialen, beits of zwarte coating vind je allemaal gemakkelijk online. Bestel je alles bij De Jong Hout & Staalhandel, dan kun je ook nog eens rekenen op een snelle en vakkundige levering. Kortom, je hoeft niet meer verder te zoeken naar alle materialen voor jouw nieuwe zwarte schutting.