Hillhout schutting

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Heb je al ooit van een Hillhout schutting gehoord? Zoek je echt iets speciaals en wil je niet zomaar een standaard schutting in je tuin? Dan moet je je hier zeker eens in verdiepen. We laten je graag kennismaken met deze bijzondere tuinschermen. Hiermee bouw je gemakkelijk een fraaie omheining voor je tuin. Niet alleen de verfijnde vormgeving zal je aanspreken, je bouwt hiermee ook een schutting van de hoogste kwaliteit. Lees snel meer.

Wat is een Hillhout schutting?

Als er één grote naam is in de wereld van tuinhout, tuinschermen en schuttingen, dan is het wel Hillhout. De producten die deze naam dragen kenmerken zich vanwege hun zeer hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld door echte experts en met het oog op duurzaamheid, stevigheid en vormgeving. Bij De Jong Hout & Staalhandel ben je aan het juiste adres om de mooiste tuinschermen aan te schaffen voor een Hillhout schutting. Welke schermen spreken jou het meeste aan? Wat past het mooiste in jouw tuin? En voor welk doel wil je een schutting plaatsen? We helpen je graag verder op weg.

Welk Hillhout tuinscherm is het beste?

Er bestaan verschillende soorten Hillhout tuinschermen. Een van de populairste items uit het assortiment van De Jong Hout & Staalhandel voor een Hillhout schutting is het Hillhout Elan Scherm Excellent 180. Dit is een stijlvol vurenhouten scherm met horizontale balken. Daarbij is het scherm 180 cm hoog en 180 cm breed. Hiermee kun je dus heel snel en praktisch werken als je een lange schutting wilt plaatsen. Een Hillhout tuinscherm geeft je tuin meteen een extra elegante uitstraling. Het hout is bovendien geïmpregneerd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat weersinvloeden de schermen aantasten. Je Hillhout schutting gaat ongetwijfeld vele jaren mee.

Een nieuwe schutting voor meer privacy

Lekker wegdromen op een ligbed in je eigen tuin? Of houd je ervan om in je tuin weg te duiken in een goed boek? Of wat dacht je van gezellig keuvelen met je geliefde, vrienden of familie en proosten met een goed glas wijn? Daarvoor heb je natuurlijk wel genoeg privacy nodig. Een schutting kan dan uitkomst bieden. Wil je enkel het beste van het beste? Dan is een Hillhout schutting vast iets voor jou. Als het om privacy gaat heb je meerdere keuzes. Je kunt kiezen voor een volledig dichte afscheiding als je zo veel mogelijk privacy wenst. Maar misschien houd je niet van het ‘opgesloten’ gevoel van een volledig dichte schutting? Ook daarvoor vind je bij De Jong Hout & Staalhandel de juiste oplossing.

Hillhout tuinschermen met beweegbare lamellen

Als je wel een tuinafscheiding wilt, maar niet geheel afgesloten wilt zijn van de rest van de omgeving biedt een Hillhout tuinscherm met beweegbare lamellen uitkomst. Echter is dat niet de enige goede reden om voor een Hillhout schutting te kiezen. Het is ook een geweldig scherm als je graag op elk moment de lichtinval wilt kunnen regelen. Je kunt hiermee op een bijzondere manier spelen met het licht. De beweegbare lamellen zijn gemaakt van vurenhout, dat uiteraard ook weer geïmpregneerd is. Je bent dus voor wat betreft deze tuinschermen verzekerd van een lange levensduur. Wil je graag meer weten over een Hillhout schutting? Stel dan gerust al je vragen aan een van de experts van De Jong Hout & Staalhandel.

Tips voor moderne schuttingen

Wil je graag een moderne schutting in je tuin? Dan is een Hillhout schutting een uitstekende keuze. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een Hillhout tuinscherm te combineren met andere mooie schuttingonderdelen, denk bijvoorbeeld een aan mooi trellis scherm. Een andere leuke tip is om de tuinschermen af te wisselen met een Hedera haag. Wist je dat je deze gewoon kant-en-klaar kunt kopen bij De Jong Hout & Staalhandel? Er zijn ook andere mooie natuurlijke schermen die je kunt gebruiken. Wat dacht je van wilgenschermen, heidematten, bamboematten of rietplaten? Bekijk eens het complete assortiment in de webwinkel van De Jong Hout & Staalhandel. Je bent hier altijd verzekerd van alleen maar de beste kwaliteit en van uitstekende service.

Online een schutting van Hillhout bestellen: hoe werkt dat?

Wil je graag snel werk maken van je nieuwe schutting? Dan kun je heel gemakkelijk alles wat je daarvoor nodig hebt online bestellen bij De Jong Hout & Staalhandel. Hier vind je alles voor een mooie Hillhout schutting, maar ook alle andere soorten schuttingen, zoals Douglas schuttingen, hardhouten schuttingen, zwarte schuttingen, hout beton schuttingen en gaaspanelen. Je hoeft niet zelf voor het transport te zorgen. Alles wordt gewoon voor je geregeld. Tegen vaste lage bezorgkosten zorgen onze bezorgers ervoor dat alles netjes bij je wordt afgeleverd. We bezorgen door heel Nederland. Je hebt binnen een week alle benodigdheden in huis voor jouw chique Hillhout schutting.