Tuindeurbeslag

Filters
25 ProductenPagina 1 van 2
Plaatduim  verzinkt 16 mm
Plaatduim verzinkt 16 mm
2,452,96Incl. btw
Plaatduim Zwart 16 mm
Plaatduim Zwart 16 mm
3,253,93Incl. btw

Tuindeurbeslag

Slot, of scharnieren voor jouw tuindeur nodig? Onze Privacy tuindeuren worden compleet geleverd inclusief slot, maar als je slot aan vervanging toe is bijvoorbeeld, of je gaat zelf een poort maken van een tuindeurframe hebben wij diverse bevestigingsmaterialen en sloten voor jouw tuindeur. Dit varieert van complete slotsets tot losse scharnieren, staartgrendels enz. 

Slot voor tuindeur

Je hebt een nieuwe schutting geplaatst met tuindeur, deze moet uiteraard ook voorzien worden van een kwalitatief goed slot! de Jong heeft diverse RVS sloten in het assortiment van topkwaliteit. Daarnaast geven ze een prachtige luxe uitstraling aan uw poortdeur. De sloten zijn van hoogwaardige kwaliteit staal en hebben dus een lange levensduur. Ze zijn zowel buiten als binnen toepasbaar. De draairichting is eenvoudig aan te passen, dus je kunt heb voor naar buiten en binnen draaiende deuren gebruiken. 

Beslag voor tuindeur

Naast sloten hebben we ook divers ander beslag voor jou tuindeur of tuinpoort. Wij hebben hoogwaardige kwaliteit scharnieren, vast of verstelbaar. Heb je een dubbele poort nodig? Ook voor het vaste deel hebben wij een handige staartgrendel. 

Tuinbeslag kopen

Bestel uw tuindeurbeslag eenvoudig bij de Jong. Ons gemak? Niet alleen ijzerwaren, maar ook alle andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld een tuindeurframe of tuinhout. Ondernemers die actief zijn in de tuin- en bouwsector kunnen bij ons een zakelijk account aanvragen. Dus rond je snel je eerste bestelling af, maak een account aan en profiteer van een evt. vaste klanten korting!