Betonpalen met sleuf

Filters
21 ProductenPagina 1 van 1
Tuinscherm Monaco geimpregneerd - 180 x 180 cm
100% ZICHTDICHT!
Tuinscherm Losser geimpregneerd - 180 x 180 cm
100% ZICHTDICHT!
Douglas tuinscherm Saarland - 180 x 180
100% ZICHTDICHT!
Douglas tuinscherm Saksen - 180 x 180
100% ZICHTDICHT!

Een hout en beton schutting van sleufpalen kan geplaatst worden zonder bevestigingsmateriaal! Dat maakt het plaatsen een stuk eenvoudiger. Je plaatst de sleufpaal in de grond en verstevigt deze met een zakje snelbeton. De verbinding tussen de ene en de andere paal maak je door middel van een onderplaat van 180 cm, dezelfde breedte als de schermen! Het scherm schuift u namelijk ook in dezelfde sleuf van de paal! Handig toch?

Wat heb ik nodig voor mijn hout beton schutting?

Een hout beton schutting samenstellen is heel eenvoudig, zeker met onderstaande informatie! Dit is wat je nodig hebt om de schutting te bouwen met sleufpalen:

  • Betonpalen 10 x 10 cm met sleuf
  • Onderplaten van 180 cm lang
  • Tuinschermen 180 x 180 cm
  • Snelbeton
  • Evt. een afdekplak bovenlangs

Beton sleufpaal

Deze palen hebben meerdere benamingen zoals sleufpaal, gleufpaal enzovoorts. Van dit systeem zijn alleen tussen en begin/eindpalen beschikbaar. Onderin de sleuf plaatst u de onderplaat van 24, of 26 cm. Boven de onderplaat blijft dan exact genoeg ruimte over om een scherm van 180 cm te plaatsen. Een groot voordeel van de sleufpalen is dat u verder geen bevestigingsmateriaal nodig heeft. 

Tuinscherm voor hout beton schutting

Naast de betonpalen en onderplaten vind je op deze pagina alle tuinschermen die geschikt zijn voor de sleufpaal beton schutting. Neem vooral wat je mooi vind, of overweeg hoelang je van de schutting wilt genieten. Geïmpregneerde en douglas tuinschermen hebben een gemiddelde levensduur van 10 a 15 jaar, hardhout 15 a 20 jaar.