Hardhouten tuinhekken

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1

Hardhouten tuinhekken

Ons ons assortiment vindt je diverse modellen hardhouten tuinhekken. Van eenvoudige classic tuinhekjes tot luxe bankirai hekwerken en poorten. Hardhouten tuinhekken bestel je bij ons compleet inclusief hardhouten palen en bevestigingsmateriaal. Bij alle soorten hardhouten tuinhekken zijn bijpassende tuin poorten leverbaar. 

Hardhouten tuinhek plaatsen

Bij het plaatsen van een hardhouten tuinhek is het belangrijk om een tuinhekpaal te gebruiken met minimaal dezelfde levensduur. Kies daarom minimaal voor een tuinhekpaal van hardhout. Wat ook mooi is en erg duurzaam is een aluminium tuinhekpaal in antraciet of aluminium. Deze zijn leverbaar in hoogtes van 135 cm. Hardhouten palen zijn veelal leverbaar in een lengte van 3 meter. Je kunt hier 2 tuinhekpaaltjes uithalen van 150 cm. Plaats de tuinhekpalen bij voorkeur in snelbeton, zo heb je een duurzaam tuinhek wat lang mee gaat, maar staat het ook extra recht en stevig.

Een hardhouten tuinhek heeft minimaal onderhoud nodig. Reinig het af en toe goed met een universele reiniger. Als je lang wilt genieten van de mooie warme kleur van hardhout kun je hem regelmatig behandelen met hardhout olie