Isolatie

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Isolatie: creëer comfort en bespaar energie met hoogwaardige isolatiematerialen van De Jong Hout & Staalhandel. Goede isolatie is heel belangrijk voor een comfortabel en energiezuinig huis. Wij bieden een breed scala aan isolatiemateriaal dat voldoet aan de behoeften van verschillende bouw- en renovatieprojecten.

Hoge kwaliteit isolatiemateriaal

Een goed geïsoleerd huis biedt vele voordelen, waaronder warmte- en geluidsisolatie. Onze isolatiematerialen hebben uitstekende thermische eigenschappen, waardoor warmteverlies in de winter wordt verminderd en koeling in de zomer wordt verbeterd. Daarnaast helpen ze geluidsoverdracht van buiten naar binnen en tussen ruimtes te verminderen, waardoor een rustige en comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd.

Isolatie is energiebesparend

Een goed geïsoleerd huis kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Door het verminderen van warmteverlies door muren, vloeren en daken, kan isolatie de energie-efficiëntie van een gebouw verbeteren. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Onze isolatiematerialen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie rendement en duurzaamheid.

Meerdere toepassingen isolatiemateriaal

Onze isolatiematerialen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu de buitenmuren, het dak, de vloeren of de binnenmuren van een gebouw wilt isoleren, we hebben isolatiematerialen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de juiste isolatieoplossingen voor jouw project.

Makkelijk te installeren isolatie

Bij De Jong Hout & Staalhandel begrijpen we dat tijd van enorm belang is bij bouwprojecten. Daarom bieden we isolatiematerialen aan die eenvoudig te installeren zijn. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, onze isolatieproducten zijn gebruiksvriendelijk en vereisen geen ingewikkelde installatietechnieken. We kunnen je ook voorzien van installatie-instructies en advies om ervoor te zorgen dat je isolatieproject probleemloos verloopt.

Soorten isolatieplaten

Bij De Jong Hout & Staalhandel bieden we een uitgebreid assortiment aan isolatiematerialen, waaronder isolatieplaten, isolatiefolie en isolatieschuim. Isolatieplaten zijn stevige panelen die gemaakt zijn van materialen zoals EPS (geëxpandeerd polystyreen) of PIR (polyisocyanuraat). Deze platen bieden uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en zijn ideaal voor het isoleren van muren, daken en vloeren. Isolatiefolie, ook wel reflecterende folie genoemd, bestaat uit lagen reflecterend materiaal dat warmte terugkaatst. Dit type isolatie is vooral geschikt voor gebruik in kruipruimtes, wanden en daken. Isolatieschuim, zoals PUR (polyurethaan) schuim, wordt vaak gebruikt voor het isoleren van moeilijk bereikbare en complexe gebieden, zoals naden, kieren en spouwmuren. Het schuim vult openingen op en vormt een naadloze isolatielaag. Met deze diverse isolatiematerialen kunnen wij aan de specifieke behoeften van jouw project voldoen en zorgen voor een efficiënte en effectieve isolatieoplossing.

Goedkoop isolatiemateriaal kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Goedkoop isolatiemateriaal kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!