Isolatie

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Isolatie

Isolatie is niet meer weg te denken uit vrijwel ieder verblijf. Door je woning, schuur of ander verblijf te isoleren met een hoogwaardig isolatiemateriaal kunt je het energieverbruik behoorlijk verlagen, maar je geniet ook van een confortabelere temperatuur. In de winter zal de temperatuur minder snel dalen en houdt het de warmte vast, in de zomermaanden stijgt de tempertuur minder snel stijgt. In Nederland zijn er diverse subsidies vanuit de overheid waardoor isolereren een antrekkelijke investering wordt. Ook als u geen recht heeft op subsidie gaan de kosten die je kwijt bent aan de isolatie zich uitbetalen door een lagere energierekening en geeft het een goed rendement. 

A kwaliteit isolatie voor iedere klus

Wij hebben een aantal soorten isolatie in ons assortiment die veelal in cominatie met onze andere producen worden toegepast. Deze producten past je veelal toe als:

  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie
  • Muurisolatie
  • Kruipruimte isolatie

Wij hebben uitsluitend A-keus isolatie in ons assortiment van gerrenomeerde merken tegen een scherpe prijs. Door uw isolatie direct mee te bestellen met je overige materialen bespaar je direct op de de transportkosten bij een isolatiespecialist.