Veranda hekken

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Veranda hekken

Maak je veranda helemaal compleet met een mooi veranda hek. Een veranda heeft altijd een, of een aantal open zijden. Toch wil je deze soms blokkeren voor inloop en dan kun je dit fraai oplossen met veranda hekken. Je monteert ze eenvoudig tussen de staanders van je overkapping, of je plaatst eventueel een extra tussenstaander als de afstand groter is dan de grootste afmeting hekwerk. 

Douglas veranda hekken

Onze veranda hekken zijn gemaakt van gedroogd en geschaafd douglas hout en worden compleet gemonteerd geleverd. Uiteraard is het mogelijk ze wat in de korten. Om de veranda hekken zo lang mogelijk op kleur te houden is het aan te raden ze te behandelen met Douglas HK lazuur. Uiteraard is het ook mogelijk ze natuurlijk te laten vergrijzen. 

Uiteraard zijn de veranda hekken ook als lage tuinhekken te gebruiken. Je plaatst ze eenvoudig tussen lage tuinhekpalen en je hebt een prachtig tuinhek om je tuin van Douglas hout. 

Veranda hekken zelf maken

Een verandahek kun je natuurlijk net zo mooi maken als je zelf wilt. Wij hebben slechts een aantal modellen kant en klaar in het assortiment. Bovendien hebben wij ze alleen in geschaafd douglas hout leverbaar, maar jij hebt je overkapping misschien van fijnbezaagd hout gemaakt of je komt echt niet uit met de standaard afmetingen. Dan kun je natuurlijk gewoon zelf je veranda hek maken van Douglas hout!