Worteldoek

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Anti Worteldoek op rol
Anti Worteldoek op rol
31,3537,93Incl. btw
Gronddoekpen verzinkt
Gronddoekpen verzinkt
5,006,05Incl. btw

Worteldoek

De belangrijkste functie van worteldoek is het voorkomen van onkruid. Onder een vlonder, of grindpad is dit onmisbaar. Je legt het doek eenvoudig onder je terrastegels, of bevestigd het aan de onderliggers van je houten, of composiet vlonder. 

Worteldoek wordt ook wel Anti-worteldoek of gronddoek genoemd. Diverse benamingen dus voor hetzelfde product. Met worteldoek voorkom je onkruidgroei op plaatsen waar dit niet gewenst is. Denk hierbij aan een grindpad. In combinatie met worteldoek leg je eenvoudig een grindpad aan waar niet allerlei onkruid en planten in groeien. Worteldoek is in de meeste gevallen UV-bestendig. Dat betekend dat het geen licht doorlaat. Dit betekend dat de kans zeer klein is dat er iets onder het doek gaat groeien. Worteldoek is dus de juiste oplossing om je grindpad, bestrating, houtsnippers of houten vlonder te beschermen tegen onkruid. 

Worteldoek leggen

Worteldoek leggen is heel eenvoudig. Zorg voor een mooie vlakke ondergrond. Zorg altijd dat je minimaal 10% extra doek besteld dan benodigd. Bij meerdere banen is het namelijk verstandig om de doek minimaal 10 cm te laten overlappen. Om rafeling langs de randen te voorkomen is het handig om de randen om te vouwen naar beneden. Het doek sla je vast met onze speciale gronddoekpennen. Deze zijn in 2 afmetingen verkrijgbaar. Om te zorgen dat het worteldoek goed vast ligt raden we je aan de gronddoekpennen om de 50 cm hardt op hart aan te brengen. 

Worteldoek bestellen

Worteldoek bestel je eenvoudig online bij de Jong Handelsonderneming BV. Je kunt alleen worteldoek bij ons bestellen, maar ook een totaalpakket voor een grindpad, of houten vlonder zoals kantopsluiting, of vlonderplanken. Heeft u nog vragen over ons worteldoek? Neem dan contact met ons op.