EPDM dakbedekking

Filters
21 ProductenPagina 1 van 1

EPDM dakbedekking is een uitstekende keuze voor het beschermen van jouw dak tegen de elementen. Bij De Jong Hout en Staalhandel begrijpen we de waarde van hoogwaardige dakbedekking en bieden we EPDM dakbedekking van de beste kwaliteit. Met zijn unieke eigenschappen en duurzaamheid is EPDM een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële daktoepassingen. Ontdek de vele voordelen van EPDM dakbedekking en geniet van een betrouwbare bescherming voor jouw dak.

Dakbedekking EPDM als duurzame oplossing

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, een synthetisch rubber dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. EPDM dakbedekking is bestand tegen extreme temperaturen, UV-straling, ozon en andere weersinvloeden. Het behoudt zijn elasticiteit en prestaties, zelfs onder zware omstandigheden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor langdurige bescherming van jouw dak. Dankzij de flexibiliteit van EPDM kan het ook worden aangebracht op daken met complexe vormen en contouren, waardoor het geschikt is voor diverse architecturale ontwerpen.

Waterdicht EPDM dak

Een van de belangrijkste voordelen van EPDM dakbedekking is de uitstekende waterdichtheid. Het materiaal vormt een naadloze en duurzame laag op jouw dak, waardoor het beschermd blijft tegen lekkages en vochtinfiltratie. De waterdichtheid van EPDM draagt bij aan het behoud van de structurele integriteit van jouw dak en voorkomt schade aan het interieur van jouw gebouw. Bovendien vereist EPDM dakbedekking weinig onderhoud. Het is bestand tegen de meeste chemicaliën en vereist geen speciale reinigings- of onderhoudsprocedures. Dit bespaart jou tijd en geld op lange termijn.

Installatie EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is relatief eenvoudig te installeren, wat zorgt voor een efficiënt bouwproces. Het kan worden aangebracht met behulp van verschillende methoden, zoals verlijming, mechanische bevestiging of ballastsystemen. De Jong Hout & Staalhandel biedt hoogwaardige EPDM dakbedekking die gemakkelijk te hanteren is en geschikt is voor verschillende soorten daken, waaronder platte daken en daken met lichte hellingen. Of je nu een nieuwbouwproject hebt of jouw bestaande dak wilt renoveren, EPDM dakbedekking is een veelzijdige oplossing die aan jouw specifieke behoeften kan voldoen.

Inhoud EPDM dakbedekking pakket

- 1,14 mm EPDM folie in de gewenste afmeting (200 cm - 1000 cm)
- T3700 bodemlijm
- T2000 rand- en opstandlijm
- Handleiding

Wil je een hemelwaterafvoer, EPDM kit of andere toebehoren, zoals daktrims, dan moet je deze los bestellen.

EPDM dakbedekking kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

EPDM dakbedekking kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!