Douglas ramen

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Een douglas raam gemaakt van het sterke hout is een prachtige toevoeging aan elk huis. Douglas hout is een populaire keuze voor ramen vanwege zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het is een hardhout dat bekend staat om zijn sterkte en weerstand tegen rot en schimmel. Bovendien is Douglas hout gemakkelijk te bewerken, waardoor het perfect is voor de productie van ramen. Kiezen voor een douglas raam bij De Jong Hout & Staalhandel is daarom altijd een goede keuze! Bekijk ook onze Steel Look ramen. Deze zijn ook gemaakt van Douglas, maar dekkend zwart gespoten. Deze stijl is vrijwel identiek aan stalen deuren, de trend van tegenwoordig! Ontdek nu zelf het assortiment en als je vragen hebt over een douglas raam, stel deze dan gerust aan onze vriendelijke klantenservice!

Uitstraling douglas raam

Een douglas raam heeft een prachtige uitstraling en geeft elk huis een warme en natuurlijke sfeer. Het materiaal staat bekend om zijn unieke houtnerf, waardoor elk douglas raam een uniek uiterlijk heeft. Bovendien is dit hout verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het aangepast kan worden aan jouw stijl en smaak. Het warme en natuurlijke uiterlijk van een douglas raam maakt het ideaal voor gebruik in huizen met een traditionele of landelijke stijl. Het biedt echter ook een prachtige uitstraling in moderne huizen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huis. Bekijk snel welke van onze ramen jij het mooiste vindt!

Energiebesparend

Een douglas raam gemaakt van dit hout is een energiebesparende keuze voor elk huis. Dit komt doordat douglas hout een uitstekende isolator is, waardoor het bijdraagt aan het behoud van warmte in het huis. Bovendien is het materiaal sterk en duurzaam, waardoor het effectief beschermt tegen koude lucht, wind en regen. Dit alles zorgt ervoor dat minder energie nodig is om het huis op temperatuur te houden, wat leidt tot lagere energiekosten. Verder bevat een douglas raam energie-efficiënte glazen. Je kun daarin kiezen uit enkel of dubbel glas. Vooral dubbel glas zorgt ervoor dat warmte minder snel verloren gaat en dat het huis beter geïsoleerd is. Hierdoor blijft de temperatuur in het huis comfortabel en worden de energiekosten verlaagd.

Douglas raamkozijn kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Een douglas raamkozijn kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!