Zwart Douglas hout - de nieuwe trend!

Filters
17 ProductenPagina 1 van 1

Zwart Douglas hout is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware trend. Het wordt met veel gebruikt in de tuin voor schuren, overkappingen, veranda’s en schuttingen. Dit type hout, afkomstig van de Douglas spar, staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, hoewel het geen hardhout is. Het is een van de hardere soorten naaldhout uit Europa en biedt een langere levensduur dan het zachtere vurenhout. In ons assortiment vind je zwart Douglas hout in de vorm van planken, palen en balken.

Luxe uitstraling

Zwart Douglas hout zorgt voor een luxe uitstraling, je behoudt de houtlook dankzij de zichtbare nerven, maar geeft er een chique touch aan met de kleur zwart. Vaak wordt het dan ook gecombineerd met regulier Douglas hout, waardoor je de combinatie krijgt tussen de roze-achtige originele kleur en het zwart. Heb je al Douglas hout, maar dan zonder de zwarte kleur? Dan kun je onze zwarte beits gebruiken.

Duurzaamheid door impregneren

Al ons zwart Douglas hout is geïmpregneerd om de levensduur te verlengen. Door het te impregneren bescherm je het hout namelijk tegen schimmels, schadelijke bacteriën en insecten die houtrot kunnen veroorzaken. Douglas hout gaat van nature al lang mee en dankzij het impregneren wordt het nog duurzamer. Om het later nog bij te kunnen werken bestel je bij ons het impregneermiddel zwart voor bijwerken.

Zwarte Douglas planken voor diverse toepassingen

Voor een zwarte schutting, regulier of Zweeds rabat, hebben wij de mooiste zwarte Douglas planken. Een nieuwe trend is om deze planken ook te gebruiken als dakbeschot of wandbekleding. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bijkomend voordeel is dat Douglas hout sowieso al gemakkelijk is in gebruik. Je hoeft dus geen professioneel klusser te zijn om er mee uit de voeten te kunnen.

Zwarte Douglas balken en regels

Zwarte Douglas balken en regels vormen een essentieel onderdeel van veel bouw- en renovatieprojecten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van deze materialen aan, geschikt voor elk project. Onze zwarte Douglas balken en regels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten om precies aan de specifieke eisen van jouw project te voldoen. Zo bestaat ons aanbod uit lengtes van 300 tot 600 cm en diverse diktes!

Zwarte Douglas palen

Toch een paal nodig in het zwart Douglas hout? Ook die hebben we voor je! De palen zijn er in de lengtes 300, 400, 500 en 600 cm en in verschillende diktes. Erg handig voor diverse constructies als schuttingen en overkappingen. Is de paal niet op de exact benodigde lengte verkrijgbaar? Zwart Douglas hout is gelukkig makkelijk op maat te zagen. Zo pas je het zelf aan, aan je eigen eisen.

Douglas hout zwart kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Betrouwbaar en goedkoop zwart douglas hout bestel je bij de Jong Hout & Staalhandel. Onze webshop is 24/7 te bezoeken om hout- en bouwmaterialen te bestellen voor jouw project. Wij beschikken over ruime voorraden waardoor we de materialen voor jouw project snel kunnen leveren. Je koopt bij ons niet alleen maar douglas palen en douglas balken, maar ook diverse handige toebehoren zoals betonpoeren, douglas ramen en douglas deuren.