Hardhouten vlonderplanken

Filters
15 ProductenPagina 1 van 1

Wil jij een vlonder maken van hoge kwaliteit? Dan zijn hardhouten vlonderplanken daar uitermate geschikt voor. Hardhouten vlonderplanken hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Zo kun je het tuinseizoen volop genieten van jouw vlonder!

Bankirai vlonderplanken

Hardhouten vlonderplanken worden in diverse houtsoorten aangeboden zoals Bankirai Ipe, Kapur, Keruing enz. Wij leveren uitsluitend vlonderplanken van Bankirai. Deze houtsoort heeft veruit de beste eigenschappen voor het maken van vlonders. Daarnaast is het de sterkste hardhoutsoort. Met een goede behandeling gaat Bankirai meer dan 25 jaar mee. De vergrijzing van Bankirai is ook erg mooi en natuurlijk van kleur. Gezien zijn hardheid neemt Bankirai weinig vocht en vuil op wat uiteraard de levensduur ten goede komt. Maak jouw vlonder dus van Bankirai en geniet lang van een luxe terras. 

Hardhouten vlonder behandelen

Het is niet noodzakelijk om een hardhouten vlonder te behandelen. Ook zonder behandeling gaat hardhout lang mee. Wil je echter langer genieten van de mooie bruine kleur is het verstandig de vlonder regelmatig te behandelen met hardhoutolie. Hardhoutolie zorgt ervoor dat de vlonder minder snel vergrijsd en nog minder water en vuil opneemt. Zo zorgt de olie er dus voor dat de levensduur van de vlonder wordt verlengd. Ook het schoonhouden van de vlonder heeft effect op de levensduur, veeg hem dus regelmatig schoon zodat vuil en algen minder kans krijgen. Algen kunnen namelijk weer zorgen voor gladheid. 

Hardhouten vlonder bestellen

Bestel je hardhouten vlonder eenvoudig via onze webshop inclusief alle toebehoren zoals onderregels, terrasdragers en vlonderschroeven. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Meer informatie voor het samenstellen van jouw vlonder? Bekijk onze montage tips!