Er zijn natuurlijk tal van manieren om je tuin af te schermen, maar het populairste is toch nog steeds de schutting. En schuttingen komen er gelukkig ook nog eens in vele varianten, zo heb je genoeg om uit te kiezen. Ben je een beetje handig? Dan is het bovendien ook nog eens makkelijk te plaatsen. Je bestelt je schuttingen gewoon online bij De Jong Hout & Staalhandel.

Alle schuttingen voor je tuin

Bij De Jong Hout & Staalhandel vind je alles voor je schutting. Van de tuinschermen zelf tot aan tuindeuren en van composiet tot douglas hout. Bekijk ons ruime aanbod en laat je adviseren door onze klantenservice.

Tuinschermen

Als je aan een schutting denkt, dan zie je waarschijnlijk een tuinscherm voor je, dat is het kant-en-klare paneel van schuttingplanken. In onze webshop vind je tuinschermen van douglas hout, hardhout, hillhout, geïmpregneerd of zwart. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een trellis tuinscherm, dat is een tuinscherm van gaas, waar je zelf bijvoorbeeld beplanting op kunt plaatsen.

Hout beton schuttingen

Je kunt houten schuttingen ook combineren met beton. Je geniet dan wel van de natuurlijke look van hout, maar door de combinatie met het beton heb je toch een stevige en duurzamere schutting. De houten onderdelen komen dankzij de betonnen voet namelijk niet in contact met de vochtige grond en zullen dus niet gaan rotten. Je kunt de hout beton schuttingen bij ons als pakket bestellen, maar je kunt ook zelf je schutting in elkaar zetten.

Composiet schuttingen

De laatste jaren is composiet steeds meer in opkomst. Deze kunststof wordt zo gemaakt dat het lijkt op hout. Je vindt bij ons composiet schuttingen in diverse kleuren, die bovendien ook lang op kleur blijven. Composiet is namelijk erg kleurvast en slijt minder snel. Het is daarnaast ook nog eens laag in onderhoud, je hoeft de tuinschermen alleen af en toe schoon te maken.

Wilgenschutting

Toch liever die échte natuurlijke uitstraling? Dan is een wilgenschutting iets voor jou. Deze schuttingen worden gemaakt van wilgentakken die aan elkaar geweven zijn. Die worden vervolgens bevestigd tussen een stalen frame, zodat alles op zijn plek blijft zitten. Wilgenschuttingen zijn erg makkelijk te plaatsen.

Gaaspanelen

Gaaspanelen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dit type tuinafscheiding is niet echt een schutting, maar laat je het gaas begroeien met bijvoorbeeld klimplanten, dan heb je toch je privacy! Je vindt bij ons zowel verzinkte gaaspanelen als betongaaspanelen. Ook dit type afscheiding is erg gemakkelijk te plaatsen. Een andere, vergelijkbare afrastering is de schanskorf. Ook dit is gemaakt van gaas, maar dan in een korf waar je stenen in doet.

Palen, deuren en hekken

Met alleen tuinschermen ben je er nog niet, het geheel moet ook bijeen gehouden worden door schuttingpalen. En wil je nog een toegang creëren in je tuin, dan is een tuindeur ook geen overbodige luxe. Bekijk daarom ook zeker de rest van ons assortiment om een compleet pakket voor je schuttingen samen te stellen.

Inspiratie nodig?

Met alle materialen en benodigdheden die je kunt krijgen bij De Jong Hout & Staalhandel kun je allerlei soorten schuttingen creëren, perfect afgestemd op jouw specifieke wensen. Zo hebben we het bijvoorbeeld nog niet gehad over de verfijnde Hillhout tuinschermen met hun chique fijne vuren balkjes. Er bestaan bij dit merk ook fraaie shutterschermen met beweegbare lamellen, zodat je zelf kunt bepalen of je optimale privacy wilt of dat je juist uitzicht wilt hebben op de omgeving. Andere opties die je in onze webshop tegenkomt zijn V-trellisschermen, die schuttingen een fraai en speels element geven. Of misschien wil je wel gedeeltelijk een hoge schutting, maar met een verloop naar een lager deel? In het assortiment vind je daarvoor ook handige schermen met een verloop.

Online schuttingen kopen

Het is erg eenvoudig om bij ons online je schuttingen te bestellen, maar het is wel belangrijk om je goed voor te bereiden. Zorg bijvoorbeeld dat je een goede berekening hebt voor de gewenste afmetingen en kijk goed wat je nodig hebt om de schutting te bevestigen. Twijfel je over je berekening, of weet je niet zeker welk gereedschap je nodig hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.