Aluminium & composiet schuttingpalen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Aluminium schuttingpalen

Aluminium schuttingpalen zijn kostbaar, maar wel enorm duurzaam. Bovendien hebben ze geen vervelende eigenschappen zoals splijten, scheuren, verkleuren en kromtrekken zoals houten schuttingpalen. Aluminium schuttingpalen worden veel toegepast bij composiet schuttingen, maar staan uiteraard ook erg mooi in het antraciet tussen Douglas schuttingen. Voor extra stevigheid zijn de aluminium palen voorzien van een houten kern. We hebben aluminium schuttingpalen in blank, geanodiseerd aluminium en antraciet gecoat. Je hebt gegarandeerd lang plezier van aluminium schuttingpalen. 

Composiet schuttingpalen

Composiet schuttingpalen worden uiteraard veel gebruikt in combinatie met composiet tuinschermen. Ook de composiet palen zijn voorzien van een houten kern voor extra stevigheid, daar composiet een vrij zacht materiaal is. Voor het bevestigen van een poortdeur raden wij aan geen composiet schuttingpalen te gebruiken. Composiet wordt steeds vaker toegepast om de tuin. Zo worden composiet vlonderplanken steeds populairder gezien de perfecte eigenschappen. 

Bestel jouw composiet of aluminium schuttingpalen online via onze webshop. Wij leveren van deze materialen uitsluitend kwaliteitsproducten van een Nederlands merk met 10 jaar garantie, mits dit volgens de richtlijnen wordt toegepast.