Geïmpregneerde tuinhekken

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Geïmpregneerd tuinhek kopen

Geïmpregneerde tuinhekken zie je veelal als lage omheining om je voortuin. Wij hebben diverse modellen tuinhekken in ons assortiment van geïmpregneerd tuinhout. Van een eenvoudig classic model tuinhek, tot de mooie, robuuste Deluxe tuinhekken. Je besteld ze compleet met bijpassende poortjes, bevestigingsmateriaal en tuinhekpalen. Voor iedere stijl tuin is er wel een geïmpregneerd tuinhek leverbaar, van klassiek landelijk tot modern. Indien gewenst kun je een geïmpregneerd tuinhek in iedere gewenste kleur beitsen of verven met een buitenbeits. 

Geïmpregneerd tuinhek plaatsen

Geïmpregneerde tuinhekken plaats je uiteraard tussen tuinhekpalen. Het is belangrijk om goed naar de levensduur van je tuinhekpaal te kijken. Als je Geïmpregneerde palen gebruikt is het belangrijk om deze tot 10 cm boven de grond te behandelen met teer. Naaldhout kan namelijk niet zo goed tegen grondcontact. Een andere afweging is om ze tussen hardhouten palen te plaatsen. Plaats de tuinhekpalen altijd in snelbeton zodat je lang plezier hebt van een stevig en recht hekwerk. 

Bestel jouw tuinhek gemakkelijk online bij de Jong Handelsonderneming. Wij staan snel bij jou op de stoep om je complete bestelling te bezorgen en houden je keurig op de hoogte over de voortgang van jouw bestelling.