Vuren regels

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Vuren regel geschaafd 4,4 x 4,4 cm
-13%
Vuren regel geschaafd 4.5 x 7 cm
-13%
Vuren balk C18 geschaafd 4,4 x 9,5 cm
-13%

Vuren regels

Als je aan het bouwen ben in, of rondom huis heb je al snel vuren regels nodig. Vuren regels, ook wel 'twee en drietje' genoemd zijn bijna op elk bouwproject nodig. Wij verkopen regels in diverse kop- en lengte maten. 

Wat zijn vuren regels?

Zoals al genoemd is een vuren regel onmisbaar bij vrijwel iedere klus, of je nou doe-het-zelver bent of professional. Regels worden ook wel ribben, balken of deelhout genoemd. Regels worden veelal gebruikt voor wanden en plafonds. Je maakt van regels eenvoudig een raamwerk, of framewerk om later plaatmateriaal of gipsplaten op te bevestigen. Heb je regels nodig voor een constructie buiten? Kies dan voor geïmpregneerd vuren.

Wat is vurenhout?

Vurenhout is afkomstig van een fijnspar. Veel vurenhout komt uit Scandinavië. In Noord-Europa is het over het algemeen kouder en groeien de bomen minder snel. Dit resulteert in fijne jaarringen. Dit is beter voor de kwaliteit van het hout. Het is makkelijker te bewerken en is minder gevoelig voor scheurvorming. Vurenhout heeft veel gunstige eigenschappen zoals: 

- Sterk in verhouding tot het gewicht
- Gemakkelijk te bewerken, met de hand of machinaal
- Isoleert goed
- Gedroogd naar een vochtgehalte van 18-20%

Vuren regels kopen

Heb je de gewenste vuren regel gevonden voor jouw klus? Rond dan eenvoudig je bestelling af via de winkelwagen en onze chauffeur staat snel bij je voor de deur. Bekijk ook ons overige assortiment hout- en bouwmaterialen die je wellicht nodig hebt zoals OSB platen of Zweeds rabat