Led verlichting voor buitenverblijven

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Een overkapping, veranda of buitenverblijf is pas echt af met mooie, warme LED-verlichting voor buiten! Met onze energiezuinige LED-spots kunt u ook 's avonds genieten in uw tuin! Bovendien geeft het een sfeervolle uitstraling. LED-verlichting voor buiten wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen ten opzichte van traditionele buitenverlichting. LED tuinverlichting is energiezuiniger, gaat langer mee en is helderder dan conventionele verlichting. Bovendien zijn LED-lampen veiliger en beter voor het milieu omdat ze geen giftige stoffen bevatten. Bij De Jong Hout & Staalhandel kun je terecht voor verschillende soorten LED-verlichting voor buiten, bijvoorbeeld voor op je tuin, terras of oprit.

Energiezuinige tuinverlichting

Een van de grootste voordelen van LED-verlichting voor buiten is dat het energiezuiniger is dan traditionele verlichting. LED-lampen verbruiken veel minder energie dan halogeen-, gloei- of fluorescentielampen en gaan ook nog eens veel langer mee. Dit betekent dat u op de lange termijn geld bespaart op uw energierekening en minder vaak de lampen hoeft te vervangen. Bovendien zijn LED-lampen beter voor het milieu omdat ze minder energie verbruiken en geen schadelijke stoffen bevatten.

Helder en veelzijdig tuinverlichting LED

LED-verlichting voor buiten is niet alleen energiezuinig en duurzaam, het is ook helderder en veelzijdiger dan traditionele verlichting. LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat je precies de juiste verlichting kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar heldere verlichting voor jouw oprit of subtiele sfeerverlichting voor jouw tuin, LED-verlichting voor buiten biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid om aan jouw wensen te voldoen.

LED-verlichting buiten betrouwbaar

LED-verlichting voor buiten is niet alleen energiezuinig en veelzijdig, het is ook veiliger en betrouwbaarder dan traditionele verlichting. LED-lampen produceren minder warmte dan halogeen- of gloeilampen, waardoor ze minder kans hebben om brand te veroorzaken. Bovendien zijn LED-lampen duurzamer en gaan ze langer mee dan traditionele lampen, waardoor je minder vaak de lampen hoeft te vervangen en minder risico loopt op elektrische problemen.

Installatie tuinverlichting

Het installeren van onze laagspanning LED-verlichting voor buiten is relatief eenvoudig en vereist geen specialistische kennis of apparatuur. Elke lamp wordt met een aparte kabel verbonden aan de transformator. Op 1 verdeler kunnen maximaal 12 spots of wandlampen worden aangesloten. Bij de transformator zit een afstandsbediening met dimfunctie! De spots zijn voorzien van 5 meter kabel, de wandlampen van 7 meter kabel. Deze kunnen eenvoudig verlengd worden met de los verkrijgbare verlengkabels van 5 meter. Met de zwarte wandbox kun je de verdeler en kabels netjes wegwerken. Voor het boren van de inbouwspots kun je ook meteen de gatenzaag mee bestellen!

Bij De Jong Hout & Staalhandel adviseren wij je graag over de beste manier om jouw LED-verlichting buiten te installeren en te onderhouden. Door regelmatig jouw LED-lampen schoon te maken en te controleren op eventuele beschadigingen, kun je ervoor zorgen dat jouw verlichting goed blijft functioneren en een lange levensduur heeft.

LED-verlichting buiten kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Duurzame tuinverlichting kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!