Vuren rabatdelen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Vuren rabatdelen

Vuren rabatdelen worden al lange tijd toegepast op schuttingen, bergingen en schuren. Je kent ze vast wel uit het straatbeeld. Een veelgebruikt vuren rabatdeel is het halfhout rabat. Deze heeft een uitsparing aan de onderzijde van de plank die over de verjonging aan de bovenkant van de plank heen valt. Een klassieke rabat die al jaren wordt toegepast. Deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment

Vuren Zweeds rabat

Vuren Zweeds rabat wordt ook veel toegepast Deze hebben we in groen geïmpregneerd, of zwart gecoat. Zweeds rabat wordt geproduceerd uit Noord Europees vurenhout. Door de lagere temperaturen in Scandinavië heeft dit hout fijnere jaarringen en dus een fijnere structuur waardoor het goed te bewerken is en minder last heeft van scheurvorming. Uiteraard hebben wij ook Douglas Zweeds rabat in ons assortiment wat je perfect kunt combineren met je houtconstructie van Douglas hout.

Bestel je vuren rabatdelen eenvoudig online bij de Jong Hout en Staalhandel! Je kunt je bestelling komen afhalen, of onze chauffeur komt hem snel afleveren. Heb je nog vragen over onze rabatdelen? Neem dan contact op met onze medewerkers.