Container ombouw

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Wie heeft ze niet in zijn tuin, de welbekende afvalcontainers. Een uitkomst, maar niet het fraaiste object in je tuin. Met een mooie houten containerberging wordt het al een stuk beter! Wij hebben diverse modellen containerbergingen in ons assortiment in verschillende houtsoorten zoals grenen, vuren en hardhout. 

Containerberging

De container ombouw heeft diverse namen, zoals containerberging of container kast. De meeste containerbergingen hebben aan de voorzijde een deur en zijn aan de bovenzijde voorzien van een deksel. De deksel is voorzien van een kettinkje waaraan je de containerdeksel kunt vastmaken die dan samen met de deksel van berging open gaat. De luxere hardhouten bergingen zijn zelfs voorzien van een gasveer zodat de deksel open blijft staan. 

Dubbele containerberging, of driedubbel

Ons assortiment bestaat uit bergingen voor 1, 2 of 3 containers. Verschillend per gemeente hebben de meeste huishouders tegenwoordig al 3 containers. We hebben dus verschillende oplossingen voor jou situatie. Heb jij al 4 containers? Dan kun je het ook combineren met 2 container bergingen voor 2 containers. Werk snel jouw containers weg in deze mooie containerbergingen!

Container ombouw zelf maken

Wil jij geen standaard containerberging, maar zelf een kliko ombouw maken? Ga dan aan de slag met ons hout, zoals Douglas hout. Dit hebben wij fijnbezaagd en geschaafd in ons assortiment. Werk de wanden mooi af met zweeds rabat, of het moderne tripple profiel. Wij zijn al benieuwd naar het eindresultaat!