Tuinhek poorten

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1

Tuinhek poorten

Heb jij een tuinhek, of moet je nog een tuinhek plaatsen en zoek je een bijpassend poortje? Wij hebben diverse tuinhek poorten in ons assortiment. Een eenvoudig poortje van geïmpregneerd hout, of een luxe tuinpoort van alumimium of hardhout. 

Hardhouten tuinpoort

In hardhouten hebben wij de meeste modellen tuinpoorten. Van classic voor een eenvoudige afsluiting, maar ook een mooie tuinpoort Belvedere die prachtig staat als tuinpoort tussen kant en klaar hagen waarmee u een groen haag om uw tuin heeft gemaakt. Een hardhouten poort is dan een prachtige en sierlijke oplossing als afsluiting van het voetpad naar je voordeur. 

Luxe poorten

Wil je ook je oprit, of doorgang naast je woning in stijl afsluiten? Wij hebben diverse luxe poorten in het assortiment, zowel enkel als dubbel. Met een dubbele poort kun je de oprit sierlijk afsluiten. Voor deze luxe poorten zijn speciale, bijpassende palen leverbaar. 

Tuindeuren

Ben je niet op zoek naar een lage tuinhek poort, maar een tuindeur om je achtertuin af te sluiten die bij je schutting past, of zelfs op zoek naar een compleet nieuwe schutting met tuindeur? Bekijk dan ons gehele assortiment schuttingen en tuindeuren.