Isobouw Powerkist

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1
Vuren regel geschaafd 4.5 x 7 cm
-13%
Vuren geschaafd 2,8 x 4,5 cm
-13%
Vuren geschaafd 2,8 x 4,5 cm
2,672,332,81Incl. btw
Vuren balk C18 geschaafd 4,4 x 9,5 cm
-13%

Met een Isobouw Powerkist ben je verzekerd van een stevige fundering. Een funderingsbekisting in elkaar zetten is een tijdrovende klus. Daarbij moet het ook nog eens heel secuur en grondig gebeuren, want als er iets belangrijk is voor een constructie, dan is het wel de fundering. Hiervoor bestaat nu een hele praktische en betrouwbare oplossing, namelijk de Isobouw Powerkist. We vertellen je hier alles over wat de voordelen zijn van deze manier van werken.

Wat is een Isobouw Powerkist?

We leggen je hier graag kort uit hoe een fundering bekisten met de Isobouw Powerkist werkt. Dit systeem bestaat uit drie praktische onderdelen, namelijk een bodemplaat en twee zijwanden. Het gaat hier om zowel losse bodemplaten als losse zijwanden. Daarbij beschikken de zijkanten over onbreekbare PS stroken, die dienen als wapening. Je kunt daardoor rekenen op een supersterke bekisting; de sterkste die er momenteel te krijgen is. De topkwaliteit van dit systeem brengt verschillende voordelen met zich mee, die we hieronder verder zullen toelichten.

Bespaar tijd met bekisten

Een van de goede redenen om voor de Isobouw Powerkist te kiezen, is omdat je hiermee flink wat tijd kunt besparen. Zo werkt dit systeem bijvoorbeeld vele gemakkelijker en vlotter, dan wanneer je met een traditionele U-bekisting zou werken. Zo ben je bijvoorbeeld minder tijd kwijt met het bouwen van de bekisting, omdat je de bodemplaat en de zijwanden afzonderlijk kunt monteren. Dit werkt heel eenvoudig. Je kunt met de Isobouw Powerkist bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk hoeken construeren. Je hebt hier geen speciale hoekonderdelen voor nodig. Deze kun je gewoon maken met de onderplaten en de zijwanden, vanwege de verwijderbare afritsstrook.

Zware belasting? Geen probleem

De Isobouw Powerkist is een goed uitgedacht systeem, dat niets aan het lot overlaat. Doordat de bodems en zijkanten zijn uitgerust met geïntegreerde PS wapeningstroken, kan het beton zonder problemen een hoge belasting verdragen. Er is geen extra rompslomp nodig, zoals het aanslepen van een zandaanvulling en ook het werken met onderbeugels is bij dit systeem geheel overbodig. Het enige wat je nodig hebt, zijn de bovenbeugels. Maar er zijn nog veel meer goede redenen om voor deze manier van werken te kiezen.

Perfecte betonhechting met de Powerkist

Uiteraard wil je weten of het wel goed zit met de betonhechting. Ook daar kun je met de Isobouw Powerkist op vertrouwen. Bij het storten van het beton hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn voor het wegvloeien van het beton. De bodemplaten en zijwanden van deze geavanceerde bekisting zijn namelijk voorzien van een mes- en groefsluiting. Daarbij biedt deze funderingsbekisting een extra goede hechting van het beton, vanwege de uitsparingen die taps toelopen. Ook hoef je niet te vrezen voor verschuivingen, dankzij de extra centreervoorziening. Er is bij het uitwerken van dit systeem aan alle details gedacht.

Nog meer praktische voordelen!

De Isobouw Powerkist biedt nog meer praktische voordelen op de bouwplaats. Eén van die voordelen zijn de handige piketgaten, waardoor je de bodenplaat gemakkelijk over de piketten kunt schuiven, waarmee je de betonmaat hebt aangegeven. Daarnaast geniet je ook van het voordeel van een praktische maataanduiding op de bekisting. Wat dit systeem ook aantrekkelijk maakt is dat je het eenvoudig kunt verplaatsen. Je hebt geen last van hoge obstakels, zoals dat wel het geval is bij de traditionele U-bekisting. Je plaatst eerst de wapening en vervolgens ga je pas de zijwanden neerzetten. Door deze praktische benadering zal je ineens veel sneller en gemakkelijker kunnen werken. Kortom, een geweldige oplossing voor wie van aanpakken houdt en geen tijd wil verliezen.

Diverse pakketten Isobouw Powerkisten

Ben je overtuigd van alle voordelen van dit systeem voor fundering bekisting? Dan heb je bij de Jong Hout & Staalhandel de keuze uit diverse pakketten met verschillende maten voor wat betreft de Isobouw Powerkisten. Zo kun je kiezen voor een pakket met 4 stuks Isobouw Powerkist bodemplaten van 30 cm breed, van 35 cm breed en 40 cm breed. Vervolgens heb je pakketten met 4 wandplaten van 40 cm hoog of 50 cm hoog. Zo kun je heel gemakkelijk een bestelling opmaken met wat je precies nodig hebt voor op jouw bouwplaats. Daarnaast bestel je ook gemakkelijk alle overige materialen bij De Jong Hout & Staalhandel, zoals haringen, bovenbeugels, vuren regels en spuitbussen met isolatieschuim.

Bestel fundering bekisting online

Een groot voordeel van De Jong Hout & Staalhandel is dat je hier alle benodigdheden eenvoudig online kunt bestellen. Alles wordt vervolgens binnen een week op het gewenste adres afgeleverd tegen vaste lage transportkosten. Je hebt dus nergens omkijken naar. Heb je grote hoeveelheden nodig? Dan kun je hier ook rekenen op staffelkorting. Voor meer informatie over de Isbouw Powerkist is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Ook kun je het blog lezen over hoe je een fundering maakt.

Bekijk onderstaande video voor veel info over het verwerken van de powerkist!