Aluminium tuinhekken

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Aluminium tuinhekken

Als je echt voor een onderhoudsvrij hekwerk wilt gaan, ga dan voor aluminium. Het past ook nog eens helemaal bij de huidige trend! Een mooi zwart hekwerk, voorzien van subtiele spijlen. Een echte 'steellook'.

Bij de hekwerken zijn ook zwart gecoate palen leverbaar en een bijpassende tuinpoort met beslag. Voor extra stevigheid is het aan te raden de palen in snelbeton te plaatsen. 

Zwart veranda hek

De hekken komen niet alleen van pas als tuinhek, je kunt ze ook als hekwerk gebruiken in een veranda van eikenhout of douglas hout. Vaak heeft een veranda een, of meerdere open zijdes die je mooi kunt afsluiten met een industrieël aluminium hekwerk in een zwarte kleur. Dit kleurt perfect met een wandbekleding van zwart zweeds rabat bijvoorbeeld. Uiteraard kun je ook zelf een zwart hekwerk maken van ons zwart douglas hout

Bestel je aluminium hekwerken eenvoudig via onze webshop en wij komen ze snel bij je bezorgen zodat je aan de slag kunt! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met je op en wij proberen je verder te helpen.