Lichtstraat

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Een lichtstraat is een prachtige toevoeging aan jouw gebouw, waarmee je natuurlijk licht binnenhaalt en jouw ruimte op een unieke manier verlicht. Bij De Jong Hout en Staalhandel begrijpen we het belang van een goed ontworpen en hoogwaardige lichtstraat. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan lichtstraten van de beste kwaliteit. Ontdek de vele voordelen van een lichtstraat en verlicht jouw ruimte op een buitengewone manier.

Lichtstraat: optimaal gebruik van natuurlijk licht

Een lichtstraat is ontworpen om maximaal natuurlijk licht binnen te laten in jouw ruimte. Door de strategische plaatsing van glaspanelen en het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en veiligheidsglas, zorgt een lichtstraat voor een overvloed aan daglicht. Hierdoor wordt jouw ruimte helderder en krijgt het een frisse en levendige uitstraling. Bovendien draagt natuurlijk licht bij aan een gezonde en productieve omgeving, waardoor jouw ruimte aangenaam wordt om in te verblijven.

Lichtstraat plat dak of lichtstraat zadeldak

Bij De Jong Hout en Staalhandel begrijpen we dat elke ruimte uniek is en specifieke ontwerpvereisten heeft. Daarom bieden we een breed scala aan lichtstraten met diverse ontwerpen, afmetingen en configuraties. Of je nu op zoek bent naar een lichtstraat plat dak, een lessenaarsdak variant of een lichtstraat zadeldak, we hebben de juiste oplossing voor jou. Onze lichtstraten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en architectonische visie, zodat je een lichtstraat krijgt die perfect past bij jouw ruimte. Onze opties:

- Geïsoleerde straat - Zadeldak
- Geïsoleerde straat - Lessenaarsdak
- Geïsoleerde straat - Daklicht
- Ongeïsoleerde straat - Zadeldak
- Ongeïsoleerde straat - Lessenaarsdak
- Ongeïsoleerde straat - Daklicht

Geïsoleerde of ongeïsoleerde lichtstraat

Een lichtstraat kan geïsoleerd en ongeïsoleerd geleverd worden. De geïsoleerde variant kan op een woning geplaatst worden. Dit type houdt dan ook de warmte vast doordat het van grenenhout gemaakt is en door het isolerende HR++ glas. Het tweede type, de ongeïsoleerde variant, is geschikt om op overkappingen en buitenverblijven geplaatst te worden. Dit type houdt geen warmte vast en kan geleverd worden inclusief enkel gelaagd veiligheidsglas.

Lichtstraat overkapping of veranda

Onder jouw overkapping of veranda kan het snel donker zijn, zeker wanneer er veel bomen rondom je woning staan of wanneer de zon regelmatig verdwijnt achter de wolken of achter andere gebouwen. Een lichtstraat is de perfecte oplossing voor dit probleem. In een niet geïsoleerde situatie is onze enkel gelaagde douglas variant de perfecte oplossing voor jou. Hierdoor heb je meer lichtinval in jouw veranda. Deze variant is niet geïsoleerd.

Levertijd lichtstraat

De levertijd van een ongeïsoleerde lichtstraat is minimaal twee weken. De geïsoleerde variant duurt iets langer. Alle standaard maten leveren wij vaak binnen drie weken. Als je een lichtstraat mee bestelt met de overige materialen voor bijvoorbeeld een veranda, kun je ervoor kiezen om deze later te laten naleveren. Zo kun je alvast met de constructie van je veranda aan de slag. Zodra de lichtstraat gereed is wordt deze bij jou nageleverd.

Lichtstraat kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Een prachtige lichtstraat kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!