Boeidelen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Houten boeidelen

Houten boeidelen worden ook wel booistroken, boeiboorden of windveren genoemd. Boeidelen worden gebruikt voor het afwerken van dakranden, overstekken en voor afwerking van dakkapellen. Door een houten boeideel toe te passen krijgt je bouwwerk een natuurlijke uitstraling. 

Houten boeidelen toepassen

Een boeideel wordt veelal toegepast als afwerking van de dakranden met- of zonder overstek. Naast de afwerking en uitstraling met een boeideel wordt de constructie beschermd tegen weersinvloeden. 

Soorten boeidelen

Er zijn diverse soorten boeidelen in ons assortiment. Heb je een veranda gemaakt van Douglas hout? Deze kun je afwerken met een boeiplank van Douglas hout. Wil je een topkwaliteit boeiplank waar je lange tijd plezier van hebt? Kies dan voor een Boeistrook van hardhout multiplex met 20 jaar garantie. 

Boeidelen bestellen

Bestel boeidelen eenvoudig online via onze webshop! Daarnaast kun je dit combineren met bijvoorbeeld vurenhout als achterhout of ijzerwaren voor de bevestiging van de boeidelen. Na bestelling staat onze chauffeur snel bij je op de stoep om de bestelling af te leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling op te halen bij onze vestiging in Rhenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met 1 van onze medewerkers.