• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Disclaimer voor www.dejonghoutenstaalhandel.nl

de Jong Handelsonderneming BV, h.o.d.n. de Jong Hout en Staalhandel BV (Kamer van Koophandel: 58207147), verleent u hierbij toegang tot www.dejonghoutenstaalhandel.nl  en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

de Jong Hout en Staalhandel BV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

de Jong Hout en Staalhandel BV spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van de Jong Hout en Staalhandel BV.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met de Jong Hout en Staalhandel BV. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan de Jong Hout en Staalhandel BV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij de Jong Hout en Staalhandel BV.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Jong Hout en Staalhandel BV (A. de Jong), behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 28-11-2016.