Douglas hout tuinhekken

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Douglas tuinhekken

Douglas hout is de meest trendy houtsoort voor de tuin op dit moment, dus hebben wij natuurlijk een een assortiment met douglas tuinhekken! Een douglas tuinhek sluit prachtig aan bij jouw douglas schuttingen. Wij hebben eenvoudige classic tuinhekjes met een bijpassend poortje, maar ook mooie spijlen hekwerken. 

Douglas veranda hekwerk

De spijlenhekken en hekwerken met kruis worden ook toegepast als veranda hekken. Een hek in je veranda is mooi als je een aantal open zijdes hebt in je veranda maar je wel de doorloop wilt blokkeren. Een veranda hekwerk werkt je buitenverblijf sowieso extra af. 

Douglas tuinhekken plaatsen

Douglas tuinhekken plaats je uiteraard tussen tuinhekpalen. Het is belangrijk om goed naar de levensduur van je tuinhekpaal te kijken. Als je douglas palen gebruikt is het belangrijk om deze tot 10 cm boven de grond te behandelen met teer. Douglas hout kan namelijk niet zo goed tegen grondcontact. Een andere afweging is om ze tussen hardhouten palen te plaatsen, of heel chique tussen aluminium palen. Plaats de tuinhekpalen altijd in snelbeton zodat je lang plezier hebt van een stevig en recht hekwerk. 

Douglas tuinhek zelf maken

Staat het tuinhek wat jij in gedachte hebt er niet tussen, of ben je zelf handig? Maak dan zelf je Douglas tuinhek. Wij hebben een enorm assortiment Douglas hout, zowel geschaafd als fijnbezaagd. Maak dus zelf jouw douglas tuinhek en bedenk een mooie combinatie van materialen. Maak een mooi spijlenhekwerk van douglas balken, of juist een dicht tuinhek van douglas palen met als bekleding zweeds rabat, rhombus planken of douglas deens rabat met triple profiel. Wij zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat!