Flex Fence zelfbouw shutter schermen

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Verstelbaar, decoratief en duurzaam! De decoratieve Flex Fence heeft de unieke eigenschap dat je zelf kunt bepalen hoeveel privacy of schaduw je wilt hebben. In een eenvoudige handomdraai draai je de lamellen open of dicht. Het Flex Fence systeem is enorm populair voor het gebruik als schutting, maar kan ook als wand in een veranda worden gebruikt, of zelfs als dak! Ontdek nu het assortiment bij De Jong Hout & Staalhandel!

Draaibare lamellen zelf maken

Om draaibare lamellen zelf te maken met producten van De Jong Hout & Staalhandel, heb je enkele essentiële materialen nodig. Met de juiste gereedschappen en instructies is het mogelijk om op maat gemaakte lamellen te maken die passen bij je specifieke behoeften en stijl. Bij De Jong Hout & Staalhandel kun je alle benodigde materialen vinden en deskundig advies krijgen over het maken van draaibare lamellen.

Je monteert de Flex Fence eenvoudig tussen houten palen, of in een houten frame van regelwerk. De lamellen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Wanneer je een kader om de Flex Fence maakt kun je hier het beste balkjes van ca. 4,5 x 7 cm voor gebruiken.

Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence

Dikte Flex Fence draaibare lamellen

Het mooiste resultaat qua privacy en sluiting van de Flex Fence heb je bij het gebruik van planken tussen de 1,5 en 1,8 cm dik en ca. 14 cm breed. Breder is mogelijk, je kunt ze ook op een gewenste breedte afzagen. Voor het monteren van de planken kun je het beste onze 3,5 x 16 mm schroefjes gebruiken. Om doorbuiging te voorkomen raden wij je aan om planken van maximaal 180 cm lang te gebruiken. Onderstaand het aantal planken wat je nodig hebt per type Flex Fence.

- Rail 96 cm: 8 planken benodigd
- Rail 166 cm: 14 planken benodigd
- Rail 220 cm: 19 planken benodigd

Shutter schutting

Een shutter schutting biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schuttingen. Ten eerste biedt het meer privacy en controle over de lichtinval, omdat de lamellen individueel verstelbaar zijn. Hierdoor kun je de gewenste hoeveelheid licht en ventilatie regelen, terwijl je nog steeds geniet van voldoende privacy. Ten tweede zorgt een shutter schutting voor een stijlvolle en moderne uitstraling van je tuin. Het geeft je buitenruimte een elegante uitstraling en kan helpen om je tuin te transformeren in een oase van rust en ontspanning. Ten derde is een shutter schutting duurzaam en onderhoudsarm. De lamellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en ze vereisen weinig onderhoud.

Flex Fence kopen bij De Jong Hout & Staalhandel

Flex Fence kopen doe je natuurlijk bij de beste leverancier voor zowel consument als voor bedrijven: De Jong Hout & Staalhandel! Als je een bestelling plaatst dan kun je deze de volgende werkdag al ophalen bij ons magazijn in Achterberg, lekker centraal in Nederland dus! Liever laten bezorgen? Dat kun je binnen 1 week je gewenste producten verwachten. Ook geniet je bij ons van staffelkorting: hoe meer je koopt, hoe meer korting. En wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen, bijvoorbeeld over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice Onze medewerkers staan iedere dag graag weer voor je klaar! Wij krijgen een 9,1 van onze voorgaande klanten, dus waar wacht je nog op! Ervaar nu zelf de kwaliteit en service van De Jong Hout & Staalhandel!