Flex Fence zelfbouw shutter schermen

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Verstelbaar, decoratief en duurzaam! De decoratieve Flex Fence heeft de unieke eigenschap dat je zelf kunt bepalen hoeveel privacy of schaduw je wilt hebben. In een eenvoudige handomdraai draai je de lamellen open of dicht. Het Flex Fence systeem is enorm populair voor het gebruik als schutting, maar kan ook als wand in een veranda worden gebruikt, of zelfs als dak!

de Jong Hout en Staalhandel levert de Flex fence in 96, 166 en 220 cm. Ze kunnen echter maar wens worden ingekort. De lamellen zijn gemaakt van RVS en roesten dus niet, ook niet na bewerking. 

Flex Fence monteren

Je monteert de Flex Fence eenvoudig tussen houten palen, of in een houten frame van regelwerk. De lamellen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Wanneer je een kader om de Flex Fence maakt kun je hier het beste balkjes van ca. 4,5 x 7 cm voor gebruiken.

Welke planken gebruiken in de Flex Fence?

Het mooiste resultaat qua privacy en sluiting van de shutters heb je bij het gebruik van planken tussen de 1.5 en 1.8 cm dik en ca. 14 cm breed. Breder is mogelijk, je kunt ze ook op een gewenste breedte afzagen. Voor het monteren van de planken kunt u het beste onze 3.5 x 16 mm schroefjes gebruiken. Onderstaand het aantal planken wat je nodig hebt per type Flex Fence

Rail 96 cm: 8 planken benodigd
Rail 166 cm: 14 planken benodigd
Rail 220 cm: 19 planken benodigd

Om doorbuiging te voorkomen raden wij je aan om planken van maximaal 180 cm lang te gebruiken. 

Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence