Hedera Helix Hibernica - Klimop voor een scherpe prijs!

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Hedera Hibernica hoogte 150-175 cm
-22%

Koop om uw afrastering compleet te maken, ook bij ons uw Hedera! De Hedera Helix Hibernica is verreweg de meest gebruikte plant om uw betongaas afscheiding mee te laten begroeien. De Hedera groeit zowel in de zon als de schaduw. Voor een mooie, dichtgegroeide Hedera schutting plaatst u 5 planten per meter. De groeisnelheid van een Hedera Hibernica is ongeveer 75 cm per jaar. Profiteer van ons totaalpakket en koop een complete groene tuinafscheiding van schuttingpalen, draadmatten, bevestigingsclips, heidematten en Hedera Helix Hibernica klimplanten!

Hedera Helix planten?

De plant is het gehele jaar te planten met uitzondering van vorstperioden. De Hedera Helix klimplant is eenvoudig te snoeien met een heggenschaar . Dit doet u minimaal 2 keer per jaar in het voorjaar en najaar.

Klimop online bestellen

Klimop in verschillende hoogtes besteld u gemakkelijk online bij De Jong! U kunt de bestelling klimop naar keuze thuis laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst of het zelf ophalen bij ons bedrijf in Achterberg. Heeft u nog vragen over onze Hedera of andere artikelen? Neem gerust contact met ons op.