Daktrimmen

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Daktrimmen

Een daktrim maakt jouw overkapping van Douglas hout helemaal af! Wij hebben meerdere soorten daktrimmen uit voorraad leverbaar. Een rechte variant in blank en zwart gecoat, maar ook een daktrim met kraal in blank aluminium. Deze heeft helemaal het uiterlijk van een mooie zinken kraal. Nu bestel je ze alleen ook in aluminium inclusief binnen en buitenhoeken en je kunt ze eenvoudig zelf monteren zonder te solderen. Bij de Jong Handelsonderneming bestel je daktrimmen direct mee met de rest wat je nodig hebt voor je bouwwerk en ook nog eens tegen scherpe prijzen!

Daktrimmen aluminium

Aluminium daktrimmen hebben wij uit voorraad leverbaar in 2 uitvoeringen. Rechte van 4,5 x 4,5 cm en een kraalmodel. Bij beide modellen hebben wij bijpassende binnen- en buitenhoeken leverbaar. Voor iedere naad tussen de daktrimmen en hoeken bestel je een koppelplaatje mee. Dit zorgt voor een mooie, strakke bevestiging. 

Daktrimmen zwart

Het rechte model daktrim van 4,5 x 4,5 cm hebben wij ook leverbaar in een zwart gecoate uitvoering. Dit is mooi in combinatie met een zwarte wandbekleding van Zweeds rabat bijvoorbeeld, of bij een geheel zwarte houtconstructie van zwart douglas hout. Je besteld de zwarte daktrimmen direct mee met de rest van je bestelling aan hout en overige bevestigingsmaterialen zoals betonpoeren en schroeven. Bij de zwarte daktrimmen hebben we bijpassende binnen- en buitenhoeken. Voor iedere naad tussen de daktrimmen en de hoeken bestel je een koppelplaatje mee. 

Daktrimmen bevestigen

Daktrimmen bevestig je heel eenvoudig bovenop jouw dakrand of boeiplank. Je zorgt dat je de dakbedekking, EPDM dakbedekking bijvoorbeeld 1 cm over de boeiplank heen afsnijd zodat je zeker weet dat hij over de rand heen valt en er geen water meer onder kan komen. Voor de de daktrim plaatst breng je eerst 2 strepen EPDM kit aan. Dan bevestig je de daktrimmen met speciale daktrim schroeven die voorzien zijn van een speciale EPDM afdichtingsring. De daktrimmen en hoeken bevestig je onderling met de speciale verbindingsplaatjes. 

Bestel jouw EPDM, daktrimmen en toebehoren eenvoudig en snel bij de Jong Handelsonderneming! Je kunt dit direct met al je andere bouwmaterialen mee bestellen en je krijgt alles in 1 keer geleverd. Zo kun je in 1 keer je klus afmaken.