Populieren multiplex

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Populieren multiplex

Populieren multiplex wordt ook wel populieren triplex genoemd. Het is een lichtgewicht plaat die opgebouwd is uit meerdere fineerlagen van populierenhout. Populieren multiplex is geschikt voor bouwwerken binnenshuis zoals interieurbouw, betimmering in bedrijfswagens, campers maar ook voor het maken van scheidingswanden. 

Wat is populieren multiplex?

Populieren multiplex is een mooie strakke plaat zonder noesten en nerven. De plaat is homogeen, dit beteken dat de plaat consistent is. De sterkte van de plaat is te danken aan de verlijming uit meerdere lagen. Hoe meer lagen, hoe sterker de plaat! De lagen worden altijd kruislings aangebracht. 

Eigenschappen populieren multiplex

Populier van van nature een lichtbruine kleur. De platen zijn sterk, vlak maar licht in gewicht. Gemakkelijk te verwerken dus! Daarom worden de platen veel gebruikt voor timmerwerk binnenshuis, of in de interieurbouw voor kasten. Door het gladde oppervlak is het gemakkelijk af te werken. De platen zijn goed te bewerken zoals zagen, boren, frezen en schuren. Ook lijmen en schroeven is geen enkel probleem. Wij hebben onderstaande afmetingen multiplex zowel gegrond als onbehandeld in het assortiment

  • Populieren multiplex 9 mm
  • Populieren multiplex 12 mm
  • Populieren multiplex 15 mm
  • Populieren multiplex 18 mm

Populieren multiplex bestellen

Bestel jouw onbehandelde, of gegronde populieren multiplex direct online bij de Jong Hout en Staalhandel. Combineer dit met ons diverse assortiment bouwmaterialen en bespaar daardoor vrachtkosten! Denk hierbij aan folie, isolatie en vurenhout. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers.