Bezorgen en bezorgkosten

Wij leveren onze materialen door heel Nederland en België vanuit onze eigen opslag in Achterberg. Op aanvraag zijn leveringen in andere landen ook mogelijk, van Duitsland tot de Nederlandse Antillen via een Nederlandse forwarder.

Online bestellingen worden doorgaans binnen 6 werkdagen bij u afgeleverd volgens een vast schema. Wij komen wekelijks in geheel Nederland en Belgie.  De order wordt in één keer bezorgd. Niet handzame producten lossen wij met een kooiaap (meeneemheftruck). U hoeft dus zelf niet te helpen met uitladen. Indien u niet aanwezig bent kunnen wij dus ook de bestelling op uw erf lossen, mits dit bereikbaar is met de meeneemheftruck.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de materialen die u besteld. De verzendkosten zijn zichtbaar bij ieder artikel. Dit is een totaalbedrag, en niet per artikel. Als u meerdere materialen besteld met verschillende verzendtarieven geld het hoogste bezorgtarief. Bij orders vanaf €950,- ex. BTW bezorgen wij gratis in Nederland.

De aflevering

U ontvangt op werkdagen uiterlijk 24 uur voor de geplande levering een bevestiging van ons. Als u bijvoorbeeld in Rotterdam woont (standaard levering op woensdag) en u bestelt op maandagochtend voor 8.00, dan ontvangt u diezelfde dag nog de bevestiging van levering op woensdag.

De avond voor levering ontvangt u per e-mail een verwachte levertijd. Dit geld niet voor postpakketten. Ook onze externe vervoerders werken hiermee. Mocht de levertijd afwijken nemen we contact met u op.

Wij leveren standaard vrachtwagens, uitgerust met een kooiaap (meeneemheftruck). We lossen uw materialen op plekken die voor deze losmiddelen goed bereikbaar zijn, in overleg met onze chauffeurs. Indien u onze chauffeurs vraagt uw terrein te betreden met vrachtwagen of kooiaap zijn wij nooit aansprakelijk voor eventuele verzakkingen in straatwerk, gazons enz. Bent u niet zelf aanwezig bij levering dan lost de chauffeur de materialen op een plek naar eigen inzicht. Hij controleert dan ook de aantallen en eventuele gebreken.