Hout Beton Schutting

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Hout Beton Schutting

Een Hout Beton Schutting is zeer geschikt als tuinafscheiding. De schutting is robuust, maar geeft ook veel privacy, omdat deze vrijwel zichtdicht is. Daarnaast is een Hout Beton Schutting een duurzame oplossing als tuinafscheiding. De betonpalen hebben in de grond een zeer lange levensduur, maar vooral het tuinscherm heeft geen grondcontact gezien deze op een betonnen onderplaat staat. Hierdoor kan het tuinscherm geen vocht aantrekken en gaat uw schutting langer mee. Bovenstaande tuinschermen kunnen toegepast worden in een hout beton schutting.

Betonpalen en beton onderplaten

De betonpalen en onderplaten hebben wij standaard op voorraad in de kleur Antraciet. Op bestelling kunnen we dit eventueel ook in lichtgrijs/wit beton leveren. De kleur antraciet wordt verreweg het meeste toegepast. De palen zijn rondom glad en voorzien van veilingkanten. De bovenzijde is voorzien van een piramide afwerking. De tuinschermen bevestigt u met de speciale bevestigingsmaterialen. Voor een echte duurzame schutting kiest u voor RVS bevestigingsmateriaal

Poortdeur in Hout Beton Schutting

U kunt bovenstaande poortdeuren gebruiken in uw hout beton schutting. Tussen de 2 poortpalen maakt u altijd een poortkozijn van een regelwerk 5 x 7 cm. Hier kunt u dan eenvoudig het deurbeslag op monteren.