Bamboerollen - Gespleten, of volle bamboematten in diverse maten

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Bamboerollen - Gespleten, of volle bamboematten in diverse maten

Bamboematten, ook wel bamboerollen of bamboerolscherm genoemd, zijn er in meerdere soorten en maten. Zo zijn er gespleten bamboematten, de goedkoopste variant, maar ook mooie volle bamboematten op tuinscherm formaat in de kleuren naturel, of black. Zie onderstaande producten voor de specificaties.

Een bamboemat is een 100% natuurproduct, dus onbehandeld. Ze zijn met een scherpe zaag, en nijptang in zowel de hoogte als breedte op maat te maken.

Gespeleten Bamboematten Coupe

Bamboemat Coupe op rol. Gemaakt van hoogwaardige gespleten bamboestokken. Deze bamboerollen op rol zijn een natuurproduct en dus onbehandeld.
De bamboematten zijn dicht op elkaar geweven (elke stengel afzonderlijk) met gegalvaniseerd ijzerdraad. Waarbij de onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden 10 cm bedraagt.

Bamboematten Dalian Naturel

Bamboemat gemaakt van hoogwaardige naturel bamboestokken waardoor de stokken. De stokken zijn niet gevlochten, maar doorboord met gegalvaniseerd ijzerdraad.

Zwarte Bamboematten Dalian Black

Prachtige Bamboemat black gemaakt van bamboestokken die van nature donker zijn. Gemaakt van hoogwaardige donkerbruine / zwarte bamboestengels.

 

Bamboerollen zijn eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel of betongaas. Ook is de bamboemat zowel in de hoogte als in de breedte op maat te maken. Bestel uw bamboerollen online voor de scherpste prijzen!