Tuindeuren

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Hardhouten paal FSC 7 x 7 x 275 cm - gezaagd
Vanaf €13,41
(€18,03 incl. btw)
sale
Hardhouten paal 7 x 7 x 300 cm - gezaagd
Vanaf €13,18
€17,50
(€19,66 incl. btw)
Tuindeuren

Bent u op zoek naar een mooie tuindeur? Dan bent u bij De Jong Handelsonderneming aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Sluit uw tuin af met een solide poortdeur welke compleet geleverd wordt inclusief RVS-slot en cilinder met sleutels. Daarnaast zijn al onze deuren voorzien van verzinkt stalen frames en verstelbare scharnieren. Bekijk ons complete assortiment hierboven.

Waar moet u op letten tijdens de aanschaf van een tuindeur?

Zoals u hierboven kunt zien hebben wij verschillende opties met betrekking tot het kiezen van een poortdeur voor uw tuin. Waar moet u nou precies op letten tijdens de aanschaf van een deur? Allereerst is het belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over de deurbreedte van je toekomstige tuindeur. De poortdeur moet vanzelfsprekend goed aansluiten op uw schutting. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u een keuze maakt uit één van de verschillende beschikbare houtsoorten. Bij De Jong Handelsonderneming bieden wij verschillende houtsoorten aan. U hoeft bij de deuren uit ons assortiment geen rekening te houden met hang- en sluitwerk, omdat deze al standaard bij de deuren inbegrepen zitten.

De verschillende mogelijkheden

Ons bedrijf is gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten hout en het is dan ook niet verwonderlijk dat wij poortdeuren leveren in verschillende houtsoorten. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van hardhouten poortdeuren, geïmpregneerde deuren en douglas houten deuren. Tevens bieden wij ook verschillende zwart gespoten deuren aan. Hiernaast bieden wij echter ook stalen poortframes aan waar u zelf de tuindeur op kunt monteren. Zo kunt u volledig een eigen poortdeur naar wens maken.

Het plaatsen van een poortdeur

Zodra u een geschikte tuindeur heeft gevonden dient u deze natuurlijk ook nog op de juiste manier te plaatsen. Wij raden u aan om de deur aan het einde van de schutting te plaatsen, bij voorkeur tegen de muur van het huis of de garage. Wanneer u dit doet zal de poort de meeste stevigheid krijgen in de ophanging.

De ophanging van de deur

Heeft u eenmaal de plaats bepaald van de tuindeur? Dan kunt u aan de slag met de ophanging en de bevestiging van de deur. De scharnieren dient u aan de kant van de muur te plaatsen, omdat dit het gedeelte is waar het meeste gewicht aan komt te hangen. Dit vereist dus een zekere stevigheid. In de meeste gevallen zal u aan twee scharnieren genoeg hebben voor de ophanging van de poortdeur. Bij de bredere deuren heeft u drie scharnieren nodig. Bij elke deur staat aangegeven hoeveel scharnierpunten hij heeft.

Het behandelen van de poort

Wanneer u zo minder mogelijk onderhoud wilt verrichten aan de poortdeur raden wij u aan om te kiezen voor geïmpregneerd hout. Dit hout vereist weinig onderhoud, echter kan het nooit kwaad om het hout nogmaals te behandelen met houtbeits. Op deze manier kunt u houtrot voorkomen. Normaal gezien dien je de tuindeur eens in de vijf jaar te behandelen.

Behoefte aan meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kunt u het beste doen door te bellen naar 0317 – 35 82 28 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij voorzien u graag van meer informatie over een poortdeur of tuindeur.

Bekijk ook eens ons assortiment: steigerhout, douglas hout, hedera schutting, hout beton schutting en vlonderplanken.