• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Standaard wapeningskorven - uit voorraad leverbaar

Standaard wapeningskorven - uit voorraad leverbaar

Prefab Wapeningskorven

Maak nu gebruik van dit eenvoudige systeem standaard prefab wapeningskorven van de Jong Wapeningsstaal. De korven zijn standaard voorzien van een hoofdwapening 3 Ø12 onder en boven. De korven voorzien van hoekverbindingen. De korven zijn er in standaard lengtes van 3 meter. De korven van 3 meter zijn uit voorraad leverbaar of af te halen voor de balkafmetingen B30 x H40, B35 x H40 en B35 x H50 cm. De overige maten worden op bestelling gemaakt met een minimale levertijd van 3 werkdagen.

Type K: Een betonijzer korf met een lengte van 3 meter, met een open kop en een verjonging, een “bajoneteind”.


Type B: Een betonijzer korf met een lengte van 3 of 6 meter, met een open en een gesloten kop


Type O: Een betonijzer korf met een lengte van 3 of 6 meter, met twee open koppen. Deze korf is daardoor geschikt is als tussenstuk.

Verwerking Wapeningskorven

De combinatie van K met B maakt hoekverbindingen mogelijk. Type B is daarnaast uitermate geschikt voor het realiseren van T- Splitsingen.

Als u meerdere funderingskorven nodig hebt op een lange lengte zijn deze eenvoudig te koppelen met de bij te verkrijgen koppelstaven. Bij iedere staaf hoofdwapening, of flankwapening plaatst u een betonijzer koppelstaaf. De koppelstaven verbind u door middel van vlechtdraad.

De korven zijn leverbaar in onderstaande afmetingen. Alleen de wapeningskorven voor een balk van 50 cm of hoger zijn voorzien van een flankwapening, de lagere wapeningskorven hebben standaard geen flankwapening.
 

Lees meer