Heidemat Classic op rol H100 x L500 cm
Heidemat Classic op rol H100 x L500 cm
Heidemat Classic op rol H100 x L500 cm

Heidemat Classic op rol H100 x L500 cm

€25,48
€30,83 Incl. btw
6 stuks Op voorraad
Afmeting: H100 x L500 cm
Verpakking afmeting: ca. Ø25 x 100 cm (meer info zie onder) Lees meer
Levertijd1 - 6 werkdagen
Verzendkosten Bereken hier de verzendkosten
Voorraad6
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

Heidemat Classic op rol

Fijne heidemat op rol. De heidemat op rol is gemaakt van jonge heidewortels van hoogwaardige kwaliteit. Deze heidematten zijn een natuurproduct en daarom onbehandeld. De heide is op elkaar geweven met gegalvaniseerd ijzerdraad. De onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden op de heidemat op rol is 10 cm.

Afmetingen heidemat Classic:

  • Dikte heidemat: ca. 15 mm. (niet zichdicht)
  • Lengte heidemat: ca. 500 cm.

De heidemat op rol is verkrijgbaar in diverse hoogte-afmetingen en zijn heel goed geschikt om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. Deze heidematten op rol zijn gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld betongaas d.m.v. gegalvaniseerd ijzerdraad

Deze heidemat kunt u eenvoudig zelf op maat maken, zowel in de hoogte als in de breedte door deze heidemat af te zagen of af te knippen. Knippen doet u met een snoeischaar. De breedte van de heidemat op rol kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Onze tip: zorg ervoor dat de heidemat op rol plm. 5 cm vrij boven de grond bevestigd wordt om direct grondcontact uit de weg te gaan. Dit verlengt de levensduur van de heidemat op rol.

*De heidemat op rol is een natuurproduct. Hierdoor kunnen de afmetingen van de rollen afwijken van de gestelde maat. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.