Boomschorsmat op rol H100 x L300 cm
Boomschorsmat op rol H100 x L300 cm

Boomschorsmat op rol H100 x L300 cm

€29,32
€35,48 Incl. btw
2 stuks Op voorraad
Afmeting: H100 x L300 cm
Verpakking afmeting: ca. Ø35 x 100 cm (meer info zie onder) Lees meer
Levertijd1 - 6 werkdagen
Verzendkosten Bereken hier de verzendkosten
Voorraad2
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

Boomschorsmat Dubbelzijdig op rol

Dubbelzijdige boomschorsmat op rol. Gemaakt van hoogwaardige lichtgekleurde repen boomschors. Deze boomschorsmatten zijn een natuurproduct en dus onbehandeld. De repen boomschors zijn dicht op elkaar geweven met bruin geplastificeerd ijzerdraad.

De boomschorsmat is dubbelzijdig, dus van twee kanten gelijk. Daarnaast is de boomschorsmat nagenoeg zichtdicht. Onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden is 10 cm.

Afmetingen boomschorsmat:

  • Dikte boomschorsmat: 10 - 12 mm.
  • Lengte boomschorsmat: ca. 300 cm*.


De boomschorsmat op rol is verkrijgbaar in verschillende hoogte-afmetingen. De boomschorsmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy.

Deze boomschors mat is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel of betongaas d.m.v. ijzerdraad. Deze boomschorsmat is eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte met behulp van een snoeischaar of zaag. De breedte van de boomschorsmat kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Handige tip: zorg ervoor dat de boomschorsmat ongeveer 5 cm vrij boven de grond bevestigd wordt. Hierdoor vermijdt u direct grondcontact van de boomschors op rol en verlengt u de levensduur van de boomschorsmat.

*De boomschorsmat op rol is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.