Betrouwbare levering met tijdsindicatie
Ruime voorraad in kwalitatieve producten
Een 9,1 uit meer dan 2800 reviews
Afhalen (in Rhenen) mogelijk
9.1
Eenvoudige DIY-meubels van eikenhout

Eenvoudige DIY-meubels van eikenhout

minuten lezen
Met eikenhout als veelzijdig materiaal, zijn er genoeg mogelijkheden voor eenvoudige ‘doe-het-zelf’ projecten. En hoe leuk is het om zélf unieke meubels te creëren voor in huis. Wij inspireren je graag!

Met eikenhout als veelzijdig materiaal, zijn er genoeg mogelijkheden voor eenvoudige ‘doe-het-zelf’ projecten. En hoe leuk is het om zélf unieke meubels te creëren voor in huis. Wij inspireren je graag!

Eikenhout

Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid, warme uitstraling en veelzijdigheid. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, eikenhout is een ideaal materiaal om mee te werken. Het voegt echt iets toe aan elk creatief project, of je nu een meubelstuk maakt, het interieur aanpast of enkel wat aan het experimenteren bent. Eikenhout is een betrouwbare keuze, ongeacht je niveau van ervaring.

1. Eikenhouten salontafel

Een eikenhouten salontafel is een fantastisch beginnersproject. Meet eenvoudig de gewenste afmetingen, zaag het eikenhout op maat en monteer de stukken volgens jouw ontwerp. Met onze ruime keuze aan eikenhouten planken kun je de tafel aanpassen aan jouw stijl.

2. Eikenhouten wandplanken

Voeg niet alleen extra opbergruimte toe, maar breng ook een decoratieve touch aan jouw interieur met eikenhouten wandplanken. Met de juiste bevestigingen zijn deze planken moeiteloos aan de muur te monteren. Kies planken die functioneel zijn, maar ook perfect passen bij jouw behoeften en stijl. Zo creëer je een prachtige wandplank! Geef je het nog een lakje of kleur?

3. Eikenhouten krukjes

Een set krukjes is altijd handig om snel extra zitplaatsen te creëren en een gezellige sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Of gebruik ze als bijzettafels of enkel als decoratie. Hiervoor is eikenhout wederom ideaal voor het maken van stevige krukjes. Schuur het hout voor een gladde afwerking en voeg een beschermende laag toe voor duurzaamheid.

4. Eikenhouten boekenplanken

Transformeer een saaie muur in een stijlvolle leeshoek met eikenhouten boekenplanken. Meet de beschikbare ruimte, zaag het eikenhout op maat en bevestig de planken aan de muur. Zo simpel is het!

5. Eikenhouten plantenstandaard

Breng de natuur naar binnen met een plantenstandaard van eikenhout. Creëer lagen met verschillende hoogtes om je planten in de schijnwerpers te zetten. Vergeet niet om het hout te behandelen om vochtbestendigheid te garanderen.

Aan de slag!

Bij De Jong Hout & Staalhandel streven we ernaar om jouw DIY-ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bezoek ons eikenhout assortiment voor alle benodigde materialen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden uit deze blog.

Creëer met trots eigen meubels en geef jouw huis een persoonlijk tintje. Ontdek de veelzijdigheid van eikenhout en begin vandaag nog aan een DIY-avontuur met De Jong Hout & Staalhandel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Wij helpen je graag. Succes!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »